|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
MAO
|
Zahvaljujem ti na odluci "da se ne spustas na nas nivo jer se vidi koliko se razumemo", molim te i da je se drzis
A cisto u odbranu prozvanih kolega i firmi, pretpostavljam da nisi nikad imao svog dedicated tonca umesto hostova sistema kojima je u opisu posla samo da posao odrade sa sto manje cimanja i sto manje filozofije, a ne da vas TI zasijas. Uvek me odusevljavaju muzicari koji su u stanju da ocenjuju lajv tonce svojih nastupa, posto je fizicki nemoguce da cuju kvalitet istih u datom trenutku. Na ovoj cinjenici barem pola debila u poslu opstaju |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
@awacs ako si koristio bilo koji od dva navedena mikrofona onda znas u cemu je problem
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Na neku foru, kad se radi o ozvučavanju "pokretnih drvenih instrumenata" vi?e verujem muzičarskim iskustvima nego iskustvima ton majstora. A opet, da sam JA započeo ovu temu verovatno bih postavio pitanje "gde mogu da probam ova dva mikrofona?" ?to se tiče električnih "silent" gudačkih instumenata, skoro sam imao iskustva sa snimanjem Jamahinog čela (SVC-50). Mislim, super je - zvuči kao gusle sa četiri ?ice. Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Ko god hoce da proba i jedan i drugi mikrofon... nek se javi na privatno, bez problema moze da ih proba. Posedujem oba mikrofona x2.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Licno - kao neko ko je na FOH-u i u samom studiju gde koristim te pomenute mikrofone SVAKI DAN na poslu u tom pomenutom "zloglasnom" Studiju "M" prilicno sam se naslusao svega i svacega i zato sam JAKO alergican na lupetanje i mudate izjave. Nadam se da ti je sad jasnije o cemu se radi ? A kad neko vec ima toliko iskustva koliko je naveo @Student onda me cudi da tako lakomisleno prica ne proverene stvari. Kao sto bi trebalo da zna da jedna violina nece zvucati isto u razlicitim rukama tako je isto i sa mikrofonima ... nikada nece zvucati dva puta isto. Za mene Case Closed. P.S. "pokretni drveni instrumenti" ??? pretpostavljam da postoje i nepokretni drveni instrumenti.
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 14-01-2012 at 01:38 AM. |
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
![]() ![]() Čovek kaže da ima oba inkriminisana mikrofona i da koristi OBA, ali u različitim situacijama (dakle, za OBA je našao neku primenu). Ne znam šta u tom slučaju može da bude "neproverena tvrdnja"??? Koliko sam shvatio, čovek koristi ATM35 kad sedi na stolici i svatovi mu ne dahću za vratom, a AKG C411 u situacijama kad mora da se mrda. I to je objasnio u par postova. Od svih učesnika ove teme (osim pokretača iste) on je jedini insajder (violinista) koji se oglasio. Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 14-01-2012 at 02:16 AM. |
||
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|