|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Kao prvo, debelo sam se potrudio da prevaziđem svoj lični otpor prema gejtovanom reverbu na dobo?u, tako da ne pričam sa stanovi?ta ukusa nego sa čisto tehničkog stanovi?ta. Elem, taj gated reverb je toliko nepotrebno svetao (a ni tajming. tj envelopa mu nije ba? najsrećnija) da praktično pokvari ceo dobar utisak o gitarama koji Arthur pominje. Nekako se taj njegov agresivni high mid toliko ume?a u posao gitarama da se na kraju sve pretvori u jednu veliku razmazanu agresivnu fleku. Umesto da bude podr?ka gitarama oteo im je zaslu?eno mesto. To bi ba? valjalo da se sredi. I to ?to Arthur ka?e za tretman vokala ima smisla, mada s druge strane i ovaj postojeći kratki room sa predelayom ima smisla po?to je vokal sasvim razgovetan koliko god bio tih. Ali sve u svemu, iako nisam fan opusa grupe Zana niti je metal u bilo kom obliku "moj par cipela", čuo sam pesmu par puta poku?avajući da otkrijem kako bi moglo da joj se jo? malo pomogne. U mom kosmosu se to računa kao pohvala i podr?ka ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rain Experience | Znak | Razno | 4 | 14-07-2011 07:18 PM |
Heaven Rain | Goran B | Promocija radova | 2 | 07-02-2010 11:09 PM |
Mika Technika - Autumn Rain | Mika Technika | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 02-05-2009 08:34 PM |
Heaven Rain - Can`t stay (rmx) | Danny Lou | Promocija radova | 5 | 02-03-2009 10:23 AM |
Acid Rain, prog metal | Mitjovan | Promocija radova | 9 | 16-05-2008 10:49 AM |