| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  02-03-2009, 03:00 AM | #1 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Balkan 
				 |  Heaven Rain - Can`t stay (rmx) 

miks je u finalnoj fazi, potrebno je jos dodati bekove i malo se potruditi oko masteringa...   ovo je original: www.myspace.com/heavenrain rmx: http://www.sendspace.com/file/job74a pozeljni komentari za aranzman i miks | 
|   |   | 
|  02-03-2009, 04:14 AM | #2 | 
| Moderator Join Date: Jan 2005 Location: Novi Sad 
				 |  Re: Heaven Rain - Can`t stay (rmx) 

po meni - nema ustanovljen centar gde bi kik/snare/bass trebali budu bolji u smislu definicije, kiku fali sub deo - low end generalno preslab - sve je u istoj ravni - hihat koji ulece prejak, generalno je gornji deo spektra preostar i dominantan - zvuci tanko, sveukupan utisak - vokal bi mogao glasnije u mixu i previse je dry eto, malo sam te iskritikovao ali mozda ti i koristi   | 
|   |   | 
|  02-03-2009, 08:51 AM | #3 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2007 Location: Beograd 

meni ovo radi perfektno kad se odpanji, stvar je odlicna, alah verah! samo hat malo boducka, ali nadoknadjuje extra aranzman, sintpopine nikad dosta     
				__________________ "Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! Last edited by InsaneEyes; 02-03-2009 at 09:02 AM. | 
|   |   | 
|  02-03-2009, 10:29 AM | #4 | 

hvala obojici   bas sam htio da se oprobam od pocetka do kraja da odradim. monitoring nije los ali je akustika slaba i nema uslova da se low end odradi kako treba (nije opravdanje  ) svaka kritika/pohvala je dobro dosla   | 
|   |   | 
|  02-03-2009, 10:58 AM | #5 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2007 Location: Beograd 

vokal me podseca na Camouflage, jel HR neki domaci bend?    
				__________________ "Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! | 
|   |   | 
|  02-03-2009, 11:23 AM | #6 | 

bend je iz Banja Luke, izdali su album za moonwolf records iz holandije i ovo im je noseca numera    | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Mika Technika - Autumn Rain | Mika Technika | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 02-05-2009 09:34 PM | 
| Acid Rain, prog metal | Mitjovan | Promocija radova | 9 | 16-05-2008 11:49 AM |