![]() |
Heaven Rain - Can`t stay (rmx)
miks je u finalnoj fazi, potrebno je jos dodati bekove i malo se potruditi oko masteringa... :)
ovo je original: www.myspace.com/heavenrain rmx: http://www.sendspace.com/file/job74a pozeljni komentari za aranzman i miks |
Re: Heaven Rain - Can`t stay (rmx)
po meni
- nema ustanovljen centar gde bi kik/snare/bass trebali budu bolji u smislu definicije, kiku fali sub deo - low end generalno preslab - sve je u istoj ravni - hihat koji ulece prejak, generalno je gornji deo spektra preostar i dominantan - zvuci tanko, sveukupan utisak - vokal bi mogao glasnije u mixu i previse je dry eto, malo sam te iskritikovao ali mozda ti i koristi:) |
meni ovo radi perfektno kad se odpanji, stvar je odlicna, alah verah!
samo hat malo boducka, ali nadoknadjuje extra aranzman, sintpopine nikad dosta :mase: :drink: |
hvala obojici :wink:
bas sam htio da se oprobam od pocetka do kraja da odradim. monitoring nije los ali je akustika slaba i nema uslova da se low end odradi kako treba (nije opravdanje :D) svaka kritika/pohvala je dobro dosla :grin: |
vokal me podseca na Camouflage, jel HR neki domaci bend? :confused:
|
bend je iz Banja Luke, izdali su album za moonwolf records iz holandije i ovo im je noseca numera :)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:18 AM. |