![]() |
Heaven Rain - Vejte snegovi cover
Dragi forumaši,
evo jedan uradak moje ekipe, inače ova pjesma je bonus na našem novom albumu koji će ubrzo biti objavljen. Snimano i mixano u Chainroom studio, Senta. Dajete koju riječ. Pozdrav svima. <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/UL8ssiHVnW8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> P.S. slobodno posjetite i naš web site: www.heavenrainband.com |
Re: Heaven Rain - Vejte snegovi cover
Cuo sam pre neki dan na 202-jci i odusevio se,pravi fazon za ovu stvar,produzili ste zivot ovom vec pomalo zaboravljenom hitu.Pozdrav.
P.S.Uradite spot za ovo i to je garantovan uspeh,samo problem je nema snega,a vestacki skup. |
Quote:
|
Za moj ukus je malo produkcijski "prepržen" snimak (ili to, ili je oprema bila nesto skromnija), a ideja,aranzmani,sve je 10+...!
:thumbsup: |
Mozda ce mnogi reci.. da cutim i gledam svoja posla.. ali covek pit'o.. a ja mu odgovaram.. ne svidja mi se pevanje.. ne znam.. neinspirativno.. bez emocija.. "odradjeno".. 'bemliga.. ne svidja mi se...
jbga.. |
Ljudi samo opusteno, svaka konstruktivna misao je dobrodosla :-)
|
Ma vokal je OK, samo je malo mek i malo tih pa deluje da nema snage i ide nekako u drugi plan, ali možda su tako i hteli. Sve je čvrsto, za moj ukus i malo previše. No bez obzira na "tvrdoću",lepo...
Posetih i sajt, samo brate zaobidjite Google translate... |
Druze, cinjenica da sam se "vratio" 5 X da poslusam, znaci da serem u prvom postu, naravno da moze uvek bolje, ali je odlicno! Majke mi...! Sjajno je...!!!
Ostalo su neki moji tripovi, svaka cast, ovo je sjajna pesma i super je odradjena obrada! :) Ma odlicno!!! Svaka cast! |
Hvala svima na odgovorima zaista.
Link sam i postavio da čujem različita mi?ljenja, argumentovana kritka je uvijek dobro do?la :) @Big Bockie: matori ne brini samo udaraj, znam da zna? znanje ;) |
Brao ! I vama i studiju .
Ma cim se to narodu dopada, jebes produkciju, to nikoga ne zanima. |
All times are GMT +1. The time now is 03:15 AM. |