|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dragi forumaši,
evo jedan uradak moje ekipe, inače ova pjesma je bonus na našem novom albumu koji će ubrzo biti objavljen. Snimano i mixano u Chainroom studio, Senta. Dajete koju riječ. Pozdrav svima. P.S. slobodno posjetite i naš web site: www.heavenrainband.com Last edited by Goran B; 07-01-2012 at 03:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Cuo sam pre neki dan na 202-jci i odusevio se,pravi fazon za ovu stvar,produzili ste zivot ovom vec pomalo zaboravljenom hitu.Pozdrav.
P.S.Uradite spot za ovo i to je garantovan uspeh,samo problem je nema snega,a vestacki skup. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Za moj ukus je malo produkcijski "prepržen" snimak (ili to, ili je oprema bila nesto skromnija), a ideja,aranzmani,sve je 10+...!
![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 07-01-2012 at 05:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Mozda ce mnogi reci.. da cutim i gledam svoja posla.. ali covek pit'o.. a ja mu odgovaram.. ne svidja mi se pevanje.. ne znam.. neinspirativno.. bez emocija.. "odradjeno".. 'bemliga.. ne svidja mi se...
jbga..
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ljudi samo opusteno, svaka konstruktivna misao je dobrodosla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ma vokal je OK, samo je malo mek i malo tih pa deluje da nema snage i ide nekako u drugi plan, ali možda su tako i hteli. Sve je čvrsto, za moj ukus i malo previše. No bez obzira na "tvrdoću",lepo...
Posetih i sajt, samo brate zaobidjite Google translate... Last edited by alek019; 08-01-2012 at 12:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Druze, cinjenica da sam se "vratio" 5 X da poslusam, znaci da serem u prvom postu, naravno da moze uvek bolje, ali je odlicno! Majke mi...! Sjajno je...!!!
Ostalo su neki moji tripovi, svaka cast, ovo je sjajna pesma i super je odradjena obrada! ![]() Ma odlicno!!! Svaka cast!
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Hvala svima na odgovorima zaista.
Link sam i postavio da čujem različita mi?ljenja, argumentovana kritka je uvijek dobro do?la ![]() @Big Bockie: matori ne brini samo udaraj, znam da zna? znanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Brao ! I vama i studiju .
Ma cim se to narodu dopada, jebes produkciju, to nikoga ne zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rain Experience | Znak | Razno | 4 | 14-07-2011 07:18 PM |
Heaven Rain | Goran B | Promocija radova | 2 | 07-02-2010 11:09 PM |
Mika Technika - Autumn Rain | Mika Technika | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 02-05-2009 08:34 PM |
Heaven Rain - Can`t stay (rmx) | Danny Lou | Promocija radova | 5 | 02-03-2009 10:23 AM |
Acid Rain, prog metal | Mitjovan | Promocija radova | 9 | 16-05-2008 10:49 AM |