Quote:
Originally Posted by awacs
?ta tebi znači "dalje"? Jel' to ne?to konkretno (npr. ?ef tehnike konkretnog pozori?ta) ili onako: "nekuda dalje, pa kud god, makar i na Broadway"?
|
Ma nemam pojma, zato nista nisam ni preduzeo... Dobro mi je tu gde sam, ali nekako mislim da bih mogao vise, bolje, jace...

Sta znam, mozda bih mogao da odem i radim snimanje nekog filma, komponovanje neke pozorisne muzike... Da pobegnem odavde! (iz firme)
Dolaze mi ljudi i poturaju mi svasta da pustam, a to zvuci kao da je iz mesalice za beton izaslo

Radio sam i sa tim Simjanovicem i nekim njegovim saradnicima... Kad mi donesu neku muziku, kao da im je crk'o regler za reverb efekat... Radili smo mjuzikl sa 8 mikrofona i 16 bubica, a meni su neki nadri-dizajneri govorili kako ne treba nikakav efekat na mikrofon - jer su oni "dizajnirali" zvuk. Naravno, zvucalo je sve kao da slusam prenos skupstine na TV, onda sam ja svojevoljno razdrndao sve i namestio po svome. Naravno niti sam dobio kintu za to, niti hvala... I to su samo pojedini primeri...
Svoje neko znanje unovcavam cimajuci se privatno u studiju i to sve nekako nije konkretno... Nemam pojma. Mislim da cu ovako vecito ostati nekakav glupi tehnicar...
Quote:
Originally Posted by awacs
Sticajem okolnosti znam podosta o tome (supruga mi je iz struke koja donekle zavisi od bud?eta namenjenog kulturi, mada nema nikakve veze sa zvukom). To je sveop?ti evropski trend, dodu?e kod nas dodatno začinjen lokalnom krizom koja nema nikakve veze sa op?tom recesijom. Drugi domaći začin je politička pripadnost zaposlenih, pa eto... ako ti je do napredovanja u poslu koji se tiče kulture (u Beogradu) preporučujem ti da umesto Fakulteta Dramskih Umetnosti upi?e? studije Liberalno Demokratske Produkcije.
Pozdrav,
Vasa
|
A ovo je ziva istina, nazalost. Na pozoristima su najvise skresali.
gosn Djilas je rekao da ne moramo da izbacujemo nove predstave dok traje ova recesija... Pa sta da igramo ? Dosadili smo i bogu i narodu sa repertoarom...