|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#92 |
Senior Member
|
![]()
Jaoj bree, umro sam od smeha ovo za kineza smejao sam se pola sata, alal ti k...c za ovu fotku, stavicu je na desktop !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Moderator
|
![]()
Ali, evo jednog odlicnog clanka , kako je Island zapoceo ekonomski oporavak zemlje, zasto Islanda, koji je prvi zvanicno bankrotirao, nema u vestima...kako su se resili neoliberalne ?gadije...
![]() |
#95 |
Moderator
|
![]()
Jadan covek sta je morao da uradi, u borbi protiv rodjene nezajazljive drzave!
Evo, cika Bear, ovo je REALNOST ovde! Okusio i ja na svojoj kozi! A ima nas koliko hoces!
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 24-11-2011 at 10:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#97 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() (Oguglati - bezuspesno traziti po google-u... ![]() ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 26-11-2011 at 11:35 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Pro Member
|
![]()
Oguglati
![]() Sad imam jednu rech s kojom mogu da zamenim "trazio sam al nema na guglu" i sl. Hvala Big Bockie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#100 |
Moderator
|
![]()
rts,
Nema sajma automobila u BG 2012! BG Car show, asocijacija uvoznika automobila jednoglasno je otkazala ucesce zbog enormnog pada u prodaji...! Sajam zali zbog odluke... Nastavljamo "krupnim koracima , nezaustavljivo da grabimo" ka dnu... Idemo dalje...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
hoce li mi muski svet objasniti kako je ovo fizicki moguce..wow! | Eeva_r&b | Pricaonica | 29 | 25-11-2008 09:35 PM |
ima li neko intel pentium 2 ili 3, a hoce da ga se resi?? | Insomnia Studios | Computer Hardware | 0 | 13-03-2008 01:10 PM |