|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Banned
|
![]()
nije zivot kurva nego se vi niste snasli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Moderator
|
![]() ![]() http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/2...plje-u-regionu Napominjem da pomenute zemlje imaju veci standard od srpskog...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 23-05-2011 at 01:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Pro Member
|
![]()
Od 1.avgusta telefoniranje u lokalu skuplje 100%
![]() http://www.b92.net/biz/vesti/srbija....&nav_id=519405 P.S. Prodajem povoljno fiksni telefon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Moderator
|
![]()
Moskva ? Ruska vlada uvrstila Srbiju u spisak zemalja sa ?slo?enom dru?tveno-političkom situacijom?
Zemlje s liste definisane su kao zemlje u kojima postoji eksplozivna dru?tveno-politička situacija kao rezultat neefikasnosti centralne vlasti, zaostalog ekonomskog ustrojstva, energetske zavisnosti, niskog standarda stanovni?tva, rasta kriminaliteta. http://www.moja.rs/srbija-2/rusija-s...o-tadzikistan/
![]() |
#85 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
- telekom nije planirao da poskupljuje ali ih ratel naterao da poskupe, pa moraju ali trezice obrazlozenje zashto (LOL!!!) - impulsi nece poskupeti, nego ce se skratiti duzina, pa ce zbog toga da poskupe 100% Imash fixni telefon? ![]() LuX-suz brate, luxuz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Pro Member
|
![]()
Kod nas u CG gorivo najskuplje,naravno,he he
![]() Ali taj fixni telefon je kod nas na nivou cijele CG dzabe u fixnoj komunikaciji!!?Telekom vec pola godine ima taj paket sa Extra TV-om,internetom i fixnim prikljuckom koji je potpuno dzabe izmedju istiih (ali te zvanje mobilnih mreza kosta kao svetog Petra kjagana!) na teritoriji CG. Mislio sam da je ovo najgora banda ovdje ali sam se prevario ... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#88 |
Senior Member
|
![]()
TIJANICU LOPOVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Pro Member
|
![]()
LOL-china!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
hoce li mi muski svet objasniti kako je ovo fizicki moguce..wow! | Eeva_r&b | Pricaonica | 29 | 25-11-2008 09:35 PM |
ima li neko intel pentium 2 ili 3, a hoce da ga se resi?? | Insomnia Studios | Computer Hardware | 0 | 13-03-2008 01:10 PM |