|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Po meni, ns10 je zvucnik za monitorizaciju pri snimanju zbog odlicne rezolucije i SAMO kao pomoc u remixu iz istog razloga. Moze dovesti do totalno promasenih mixeva sto se meni desavalo vise puta. Mnogo bolje - prenosivije mikseve sam dobijao sa nekim sranjem od pionira koji je imao treperave led diode na frontu.
Priredio mi je niz neprijatnih iznenadjenja sa subovima koje uopste nismo culi u remixu - blam ![]() Mislim da je kriticniji izbor zvucnika od izbora pojacala - najbolji amp bez ozbiljne tonske korekcije ne moze ns10 dati ono sto nema ni u praksi ni na papiru - basove ispod 70hz. Uz sub woofer moze da prodje... al to je druga prica... Last edited by nikolaivanic; 28-11-2011 at 09:46 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
pa naravno
![]() Pogresio sam ja sto ih nisam cuo pre kupovine, sto sam pogresno protumacio slike iz raznih studija, sto nisam imao 5 godina iskustva sa njima, sto ih nisam ugradio u beskonacno veliki zid, sto im nisam promenio skretnicu, sto ne mogu da ubedim musterije da iako ne cuju bas, da je on ustvari tu ![]() Referentni zvucnici? ![]() Last edited by nikolaivanic; 28-11-2011 at 10:31 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pojacalo za NS10 | perosc | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 09-08-2010 09:49 PM |
Yamaha NS10 | alen | Monitoring | 12 | 13-08-2004 06:42 PM |
Yamaha NS10 | Boskovic | Monitoring | 17 | 27-02-2004 12:03 AM |