|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Senior Member
|
![]()
Skrillex plugs all his equipment into chuck norris's butthole... there is no other answer!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]()
Nisam mislio na Nera ..nego na konkretno ove poslednje navedene ..cuces da je sve isto ..jedino sto skrillex mozda malo vise se igra sa sugabytom ..
razlog zbog koga je skrillex isplivao sam naveo ..ajde da se nepravim vidovit ali zasto imam osecaj da ce Zomboy da pocne da dobija neke akapelice i da radi neke jace remikse. Ina se vise niko neseca niti te njene pesme ali opet ni tad kad smo se raspravljali nisam pljuvao po istoj vec da sem tog rumunskog densa postoje jos neke mainstream stvari na koje treba obratiti paznju prvenstveno zbog produkcije (nisam ni ocekivao da bi se nekom u tom topiku svideo skrillex) A to dok ispliva kao sto rekoh i nije toliko sveze i mozda sam idiot ali kapiram da ako bi se ozbiljno bavio produkcijom i zeleo da napravim posao i pare (bar je to tvoje zanimanje) zeleo bi da budem u toku ili ispred drugog kako bi naplatio to. Ima sad gomile koja radi dobro ali izdanja im ostaju nezapazena pored ovih koji znaju da ulete kad treba ..i nije mi bitno da li neko radi dens ovo ili ono(ja to ne moram da slusam) ali da si npr ovaj remiks sto si uradio pre 2 godine (uradio bi ga i bolje da si se tripovao) sad bi dobro naplacivao svoje remikse. To je novo i moglo je da se upadne u pricu(mozda ni sad nije kasno) I mozda nije to prica kao kod Ine ili kako to ide u svetu pop muzike ali ovde se zato stanca i fino zaradjuje pa jos ako se svidis MIA-i npr ![]() Jeste 2step je bio ekstra popularan ali nije umro ,dubstep je nasledje 2stepa(pre bih rekao evoluirao) dok ona druga strana koja je otisla u Garazu jednostavno nije mogla da izdrzi jer ljudima ipak bio interesantniji neki haus ili ti dram ili ko zna sta vec I da dodam ovaj zvuk je jedan od retkih koji je iz engleske uspeo da napravi 'boom' u americi medju tinejdzerima tako da ne verujem da ce tek tako da nestane I mozda nije Skrillex bio N1 na dens chartu ali je bio Fresh sa svojim popstepom (i to bas pre onih mladica koje si okacio kao letnji hit) Last edited by cAAc; 19-08-2011 at 12:19 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Sla?em se sa prethodnim komentarima da je DS dosadan za slu?anje ovako, ali u remix varijantama mi se sviđa zbog kontrasta Pop melodije-refreni / DS kovanje breakdown = Win (po meni).
![]() Lepo je čuti evoluciju u muzici i jo? lep?e kad neko ovako lepo iskomercijalizuje (Skrillex). Spoje se 2-3 ?anra i eto uspeha. Pustio sam Skrillex-a mom bratancu od 8-godina preko slu?alica i svidelo mu se. Prvi komentar je bio 'Veliki robot hoda...' ![]() ![]() Stvarno bi bilo lepo napraviti neki podforum za sticky tematskim pod?anrovima ili ne?to slično da se vide dometi u pojedinim ?anrovima tj. ono ?to je najbolje. Dobro me podsetiste na Garage, moraću da iskopam neke stare mixeve ![]()
![]() |
#34 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() a ovaj drugi je zastrasujuc ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Member
|
![]() Quote:
BTW, novi spot: http://youtu.be/2cXDgFwE13g
![]() |
![]() |
#37 |
Senior Member
|
![]()
I dalje ne mogu prestati slu?ati koliko je dobar.
Jedno je sigurno. NO CHANCE IN HELL da ovo mali radi sam. Low end je apsolutno savr?enstvo. Smiksano je i ispolirano do perfekcije. Ovo radi netko tko hebeno dobro zna ?to radi. Ne vjerujte u priče o Abletonu i laptopu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]()
I agree
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poslusajte....nov lik na UK sceni | DaBear | Razno | 11 | 01-10-2011 08:22 PM |
pomoć potrebna - relativno hitno | Arthur | Razno | 1 | 03-01-2011 11:14 PM |
Nesto relativno staro... | Synclavier | Promocija radova | 10 | 12-09-2008 05:10 PM |
Muzicari na domacoj sceni | Mitjovan | Dragan Ivanović | 2 | 10-03-2007 02:53 PM |
relativno bitan&hitan problem sa Cubase | Arthur | Audio Software | 15 | 04-11-2005 03:03 AM |