|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Za snimanje imam Nt2A i matori D12.... oni mi rade super...ali sam mislio da mi neko kaze koji su jos dobri za dubok glas...
Za lajv sam mislio da uzmem sm58 ...neki su mi rekli da je beta 58 bolji a njega nikad nisam probao.... trebalo bi neki daje dobar u basu a da nije mutav u visokim... Citao sam da Andrew iz Sisters of Mercy koristi i sm58 kapsulu na daljincu... on peva u toj donjoj lagi... ali takodje kaze da preferira i sm57 zbog hi-enda... Sad ne znam sta je pametno ..za zivo.. sm58 mi je primamljiv...tu takodje ne znam dal da jurim meksikanca ili nekog matorog amera....jer ne zna kakvi su ovi novi koji se valjda prave u kini... Puno hvale i SM-7B on ima vecu membranu ali je prilicno skup! takodje hvale i Electro voice RE20... Surku sm 58 il beta 58 trenutno mogu da platim... samo da vidim koji od ta dva ... ili neko ima neku bistriju ideju? tnx pozz |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
hoce li mi muski svet objasniti kako je ovo fizicki moguce..wow! | Eeva_r&b | Pricaonica | 29 | 25-11-2008 09:35 PM |
Koji je najbolji live kondenzatorski Mikrofon? | mjakovetic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 22-11-2007 10:10 PM |
Mikrofon za Live???? | darxx | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 23 | 29-01-2007 03:53 PM |