|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
Mene više brine to što je kao uvedeno pravilo da glas žirija vredi 50% a opet je Kipar dao Grčkoj 12, Moldavija Rumuniji, Rumunija Moldaviji - sve isto u suštini...
Ako ništa drugo mogu makar da pohvalim naše glasanje - 0 bodova za pobedničku pesmu ![]() Lično sam očekivao da će Švedjanin da pobedi. Ne znam jel neko primetio ali on je pola glasanja bio prvi a da nije dobio nijednu 12ticu - tek je od poslednjih 3 zemalja dobio 2 12tice ![]() Pored toga, Irci su imali skroz kul pesmu a i za Merlina mi je drago što se tako dobro plasirao kao i za Italiju, mada mislim da je to tako dobar plasman više princip "welcome back" nego realan prikaz stvari . Srbija - po meni očekivano. A od svih pesama jedino mi je žao Estonije, strofa je imala potencijala da bude pobednik ali je aranžman refrena uništio celu pesmu + onaj bespotrebni brejk posle drugog refrena. Last edited by wladymeer; 15-05-2011 at 02:11 PM. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|