|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Danas stigao novi bubanj. Najvi?e će biti kori?ten za live, al probat ću i snimati s njim. 10x8 12x9 14x14 16x16 22x18 14x 5,5 i čekam jo? 8x7
Ako netko ima kakvih iskustava, dobro bi do?la svaka riječ. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Do sad ga još nisam snimao u studiju, ali na gazama se odlicno pokazao....bas bubanj je ozvucen sa beyerdynamic opus 99, tomovi sa beyerdynamic opus 88, snare sa shure sm57, over je beyerdynamic opus 53.
Opne su za sad njegove reklamne, ali na izmjeni radim ovih dana. Razmisljao sam o evans g2 i remo pinstripe....Pinstripe je pobjedio kad uzmemo u obzir da govorimo o tomovima. Bas bubanj ce dobiti evans eq3, a snare ambasador (coated). Rezonantne ostaju one koje jesu....za sad. Dosla je i rampa, ali nedostaju neki klampovi, pa dok to ne pribavim, stajat ce na na dixonovoj okrugloj rampi. Kad ga snimim u studiju, napisat cu dojmove live-a i studija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Jesi siguran za Pinstripe na tomovima?
btw. Kakva je muzika u pitanju?
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Gle...nisam siguran, ali evans g2 i pinstripe sam svirao na brezi, na istom bubnju....pinstripe mi je bolje legao....mozda mi se cini....Sta bi mi predlozio od opni?
muzika....pop,rock,komercijala..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Pinstripe je neki default kod većine bubnjara sa kojima sam radio i fakat je dobra opna za bubnjeve ni?e cjenovne klase.
Ono ?to je mene jako prijatno iznenadilo su jednoslojne opne. Rizikovaću da ispadnem glup, ali nekako mi zvuče "muzikalnije"... E sad... vjerujem da su dva sloja bolja za neku nabijačinu, ali ako ima? iole finiji bubanj, mislim da su jednoslojne opne bolji izbor.
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jesu, ali, slozit ce se kolege bubnjari, puno je teze dobiti "ono" iz njih. Kad se nastimaju kako treba, tad bubanj zbilja lijepo radi. Imao sam na Tami evans g1....nikad nisam dobio "ono". Sa pinstripe, iz prve. Kazem, svirao sam i g2, pa sam se dvoumio izmedju njih i pinstripe......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Tiki....nagovorio si me......necu staviti pinstripe.....EVANS G2 COATED i EC RESONANT na tomove, GENERA HD i HAZY 300 na snare, EQ3 COATEN na bas......
Hvala ti na ovome....dao si mi misliti i sad sam zadovoljan!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|