![]() |
?-vision
Da li da uopste zapocinjemo diskusiju o nasim predstavnicima-cama ?
:confused: |
Re: ?-vision
Quote:
Jer ako pokrenemo, neki "odrasli i zreli profici" ce reci svoj stav, koji MORAMO prihvatiti i apsolutno se sloziti sa njima, jer oni "znaju"... :banghead::banghead::banghead: But...ko ih jebe :) Hrvatska - nesto gore nisam cuo jos od raznoraznih simplicija, tajcija i onog "poznatog" crodensa...u biti...kolonija, al ajmo sad malo komercijalu :) If ju nou vat aj min... Besprizorna pjevacica sa neupecatljivim glasom... Uzasan text i nezanimljiva i zastarjela podloga...katastrofa. Moram priznati da me malko i sram pred evropom...sva sreca da nisu prosli. Srbija - nelose, ali da su popalili raznorazne duffy i slicne...jesu. Al to je na ovim balkanskim prostorima normalno...jos od karla metikosa... To nije bezocna kradja...to je "prepjev" Ali nelose... Da je original... Sto nije... Bosna - jao dino, drzi se jorgovana i sempliranih gitara, te lose ritam masine. Tada je sve moglo proci, pa i ti... Ovo je apsolutna katastrofa... Tumca tumca ritam, bezlicna akustara, satroetno elementi...vrlo, vrlo ziheraski, ali bez muda i talenta. Cak mozda gore od hrvatskog zlodjela...u svakom slucaju, pretenciozno do bola. A barem da je taj engleski malko, malko bolje naucio... Malkice...da se ne blamira. Eto... |
samo ću reći da posle 100god ponovo gledam evroviziju i iskreno navijam za Ninu...što nije bio slučaj sa našim prethodnim predstavnicima...
Kristini svaka čast na pesmi i izboru pevačice..ne nalazim da je prepev ili plagijat,to je jednostavno njen fazon već godinama...i to pre Duffy i sličnih... za ostalo bih se složio sa gore navedenim.. |
Pa mi smo prvo slali musko, pa zensko... ili obrnuto...ili ...cekaj, koje je sad koje bilo... ...nema veze, sad se konacno zna da je zensko, i ima finu leprsavu pemicu ,tra,la,la,i ok, skroz podrzavam!
|
Iskreno, meni su i Aleksandra i Kristina dosadile... volim Soul, da se razumemo, al dokle vise... svaka pesma im je sa nekim ultra raspevavanjima... u redu, znate da pevate aj malo nesto drugo... da ne pricam sto imaju u svakoj pesmi harmonsku semu I-Vm-I-IV... nekako su isfolirane za takvu muziku...
|
Ja ne smem ni da pocnem sa komentarima !!! :D
|
Quote:
Prvi put u zivotu glasao mobilnim telefonom za bilo sta na tv-u. |
Nikad gore polufinale od ovog u utorak...
|
Quote:
Mislim da si sam sebi postao smijesan zbog ponavljanja jednog te istog u slicnim temama:D Ti si profa a mi smo nemirni djaci ...:rotfl: Bolje ovo malo na smijeh da prebacimo,bilo je vatre u zadnjim postovima... |
nasa pjesma je retro shit, bas ko reklama za prasak sto je reko aca s lukac :)
ima finih pesama onako na drugo slusanje...reko bih rusija,slovenija i georgija, onako kad puste samo preglede refrena ali komplet georgija je oduvala,pesma tj ideja pesme, jos da nije onako bljutav kvazi metalski aranzman i nastup... ali ideja pesme je hit, bas hvata georgija to je gruzija valjda |
All times are GMT +1. The time now is 11:34 PM. |