|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Azerbejdzanci nisu toliko losi, ali bas za pobedu...
![]() Najbolje pesme zauzese sredinu tabele. Irci su zanimljivi, pa i pored manjkavog izvodjenja su mi i dalje bili medju najboljima. Slovenke su fenomenalne i imaju odlicnu pesmu, pa bih rekao da su bile za klasu iznad svih ostalih. Neverovatno mi je da Bugarska nije ni usla u finale, a po mom izboru bi mozda i pobedili. Najgori su zavrsili u samom vrhu: Svedjani sa nagluvim back vokalima, Bosna sa takodje nagluvim Dinom (ne znam sta mu bi, ali je bas bio los), Grci sa najsmesnijim reperom u istoriji (mozda i najgora pesma sinoc). Ne znam po kom principu se bira ovo, ali ili su stanovnici Evrope ostali bez muzickog ukusa, ili je debelo namesteno (verovatnija varijanta, obzirom da Italijani zavrsise drugi ni krivi ni duzni. Verovatno im se moralo uvuci malo, da ne rage-uju ponovo sa Evrovizije)
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pearl Vision VBX Clear birch | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 13-09-2009 10:13 PM |