|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Prevara je ona fama koja se dize oko tih (velikih) PMC monitora. postoji i parametar koji se zove "impulse response" a to je reakcija woofera na tranzijente u basu, ako se to tako moze nazvati. To je veeeeelika mana sistema "transmission line" koji PMC koristi, narocito kod svojih vecih zvucnika. A cena je ta koja me tera da mislim da je to "prevara" - dakle u odnosu na druge monitore to te pare ne vredi, a da je bas "lenj' i predubok, to stoji...
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
Da li neko zna mozda gde bih mogao u Novom Sadu da poslusam Wharfedale Diamond 8.2 pro active monitore i eventualno kupim?
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Member
|
![]()
ja kontam da je taj PMC samo stvar ukusa...
trenutno sam na TB2S-A i mislim da je to prerealan fantastican par monitora! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Junior Member
|
![]()
pozdrav svima, stvarno moze sto - sta da se nauci ovde
![]() inace zanima me neka preporuka za monitore oko 400-500e? Bavim se produkcijom elektronske muzike pa mi je dosta bitno da niske frekvencije budu realne i dosta kvalitetne (u odnosu na cenu naravno). Unapred hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#47 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
![]()
Imao sam priliku pre dan - dva da poslusam male JBL LSR2325 , i odusevila me kutijica! Uravnotezena kroz ceo spektar, dovoljno midleva,baseva,sve svira!
Ko god planira nesto do pe'sto evra za par, nema greske, neka obavezno bar poslusa negde...!
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]()
Imamo ih u skoli. Meni to dosta "netacno" zvuci u srednjem registru, pogotovo ako su u tom cenovnom rangu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
|
![]()
Nema propisa za to, ako i nesto ima, nema tacnih i jasnih...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha HS80M aktivni monitori | FrankoPanko | Monitoring | 19 | 22-04-2007 12:34 PM |
Aktivni monitori - uklj-isklj. | Gulanfer | Monitoring | 14 | 07-02-2007 12:24 PM |
Mali aktivni monitori | OFF | Monitoring | 21 | 12-04-2005 10:26 AM |
aktivni monitori u bg-u do 700e (par) ?? | pinga | Monitoring | 7 | 24-01-2005 07:21 PM |
Aktivni monitori (300 - 600 ?) - na okupu | Nocni | Monitoring | 5 | 21-10-2004 02:54 PM |