|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ms5p,Tapco s5, Wharfdale 8.2, KRK.... ?
Treba mi nesto sto je mobilno,moze se nositi na teren i koristiti kao drugi par monitora pored postojecih(ALESIS) . Kakva su iskustva sa gore navedenim? Da imam love uzeo bih BM5a-nema zajeba,ali... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
krk rokit rp5 ili v4, mislim da neces pogresiti..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
nemoj m-audio, alesis su klasa za njih...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Imam vec ALESIS, i to def radi posao, ali mi treba nesto manje. Zar niko nije probao TAPCO?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Wharfedale 8.2 mi rade super, malo su tvrdji od Alesisa (po zvuku, verovatno zbo membrane kelvar), ali nisu bas lagani za nosanje....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Traffica
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Kuci koristim Yamaha msp5... Navikao sam na njih, odlicno rade.
Na poslu koristim GENELEC 1029A - veoma slicne karakteristike imaju. Jos mi se nijednom nije desilo da nesto uradim ili pripremim kuci (na msp5) a da mi na poslu lose zvuci.. ![]() Oba zvucnika su aktivna, dvosistemska. Prednost je sto imaju posebno pojacalo za basove a posebno za visoke tako da su izoblicenja svedena na minimum. Genelec 40w bas / 40w visoki a Yamaha 40w bas / 27w visoki. Preporucuju se kao nearfield monitori, kao prenosni (Genelec je nesto manji od Yamahe), do radio TV studia, home studia.... kao zadnji zvucnici u 5.1 (ili vise) sistemu... Cena mislim da im je vrlo slicna ali to je najbolje proveriti kod najblizeg (ili najeftinijeg ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |
Aktivni monitori (300 - 600 ?) - na okupu | Nocni | Monitoring | 5 | 21-10-2004 02:54 PM |