|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
A NS ima navece plate, najmanju stopu nezaposlenih i najmanje komunalnih problema u srbiji. To upravo cujem na dnevniku na rts1.
![]()
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]()
Alo bre,pa ne moze da se zivi !!! Ne daju nam da zivimo ,to je jasnije od sunca!!
Jedna mafijasko-interesna velika grupa u obje drzave (otprilike je tako i u Bosni,na znam za Hrvatsku,ma ni tamo stvari nisu sjajnije) drzi stvari u potpunoj kontroli,lisena svakog skrupula! Sve su sramno prodali,surovo opljackali,iskoristili svaki i najmanji resurs drzave,prirodni i vjestacki,(sto nisu - uskoro ce!) drze sve u rukama,potkupljuju sudstvo,policija je privatna,vojsku su obogaljili,(naravno stara CIA skola da se institucija od koje prijeti najveca opasnost svede na minimalne snage i potpuno dezavuise),sve je u privatnom kapitalu jer je drustveni setkor obrisan ![]() Izmisljaju razne poreze,takse,kazne,nista zivo ni mrtvo ne postuju,radnik bilo koje vrste i sfere je ponizen,ucijenjen,prevaren,opljackan,sindikati potkupljivi,sta vise da se prica...nema price sa fukarom,jer mozes ti pricati danima,mjesecima,godinama,nista to pomaze,dzaba sve ali zato je ova recenica JASNA I MARSOVCIMA Quote:
Bre,pa ovakve bande na svijetu nema na ovako malom prostoru!!!Gorivo nam je najskuplje u evropi (u CG 1.37e!),hrana (vjerovali ili ne NJemci se cude koliko je hrana u Beogradu i Podgorici skupa,maltene skuplja nego kod njih!I ne samo Njemci,znam i ljude iz Italije,Spanije,itd),rezije,rentiranje stanova,usluge telekoma (veliki lopovi),struja (jos veci!!!!) ma daj bre vise, sjasite! A OCE U EVROPU...nego "ONI" i jesu a mi sto smo u Afriku,niko nam nije kriv,zato bi najbolje bilo ![]() ![]() ![]() Last edited by AudioStorm; 11-04-2011 at 04:22 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Fantasticno receno...!!!
![]() |
#24 | ||||||||||||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Sto se tice otkupljivanja stanova za male pare, ni ti stanovi nisu napravljeni od nekog kapitala koji je pao s Marsa, nego su ljudi izdvajali od plata.... stanove su dobijali po rang listama... itd... da ne pricam... prema tome.... ti stanovi nisu bili jeftini niti je to neko specijalno bio "siroke ruke". Za cetvoroclanu porodicu to je je "na knap"... ako se drzis samo samoposluge i niko te ne pomaze direktno u hrani. Quote:
Moze i manje da se trosi za mobilni ako si stedljiv... Quote:
ok da... samo su ovde primanja daleko manja... pa smo vec u minusu... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Ne znam sta je poenta tvoje price... Da... zakljucujem da je prosecnoj cetvoroclanoj porodici barem cetiri puta lakse u UK nego u Srbiji... malo li je? pozdrav bogi p.s. btw... drugar mi se vratio posle dosta godina provedenih u UK ... ni dan danas mi nije jasno sta je time hteo da "postigne"...
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 11-04-2011 at 10:12 PM. |
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pazi - ove cifre i zarade (?30K pa na gore) koje sam naveo su i dalje MISAONA IMENICA za 90% stanovnistva ! Ovde ima takve bede i sirotinje da to nije normalno.... Podatak iz 2009 - Low income treshold za cetvoroclanu porodicu je ovde ?288 nedeljno (znaci - najminimalnije pare potrebne da se prezivi) 2009 - preko 22% ljudi u Engleskoj je ispod ovog minimuma ! Vise od petine cele zemlje... A kriza je tek pokazala zube prosle godine, a tek ce ove da bude veselo, sa svim sasecanjem i odpustanjem! Nezaposlenih je u UK sad 2,53 miliona , najvise u zadnjih 17 godina !!! idemo dalje....
![]() |
![]() |
#26 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ali zaboga... ne vracaj se ovamo... ovde te ceka jos gore... i tek su poceli... para za budzet nema, niti znaju/hoce da ih stvarno zarade... gulice ovaj narod dok god bude imao zivaca da ih podnosi... nista nece uraditi sto im je duznost, a sve vise ce da otimaju... pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 11-04-2011 at 11:36 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Pa Srbija ima manje stanovnika nego London, a kamo'li cela UK.... A ovde je preko milion nezaposlenih...!!!!
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 11-04-2011 at 11:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
@ DaBear Koliko ljudi u Londonu nema da jede osnovne namirnice? Kakav crni prosek u srbiji 40k i kusur dinara? Taj prosek pravi jedan maaali procenat ljudi sa enormnim platama...relanost je 15,16k dinara...i to svako ovde zna...i totalno je nerealno i nefer porediti probleme u Engleskoj i Srbiji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
to
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Zahuktalo se ovde
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
hoce li mi muski svet objasniti kako je ovo fizicki moguce..wow! | Eeva_r&b | Pricaonica | 29 | 25-11-2008 09:35 PM |
ima li neko intel pentium 2 ili 3, a hoce da ga se resi?? | Insomnia Studios | Computer Hardware | 0 | 13-03-2008 01:10 PM |