|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Ba? zato nisam htio riskirati tj nisam znao da većina plugina i VSTIja radi. U butit nisam ni dan danas siguran dali rade ovi gore ?to sam nabrojao da koristim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
imao sam isti ovaj problem. Vidim da je rje?en, ali kod mene nije bio u pitanju ram, nego mi hdd na kojem su samplovi nije funkcionirao pravilno, pala mu je brzina pa se de?avalo to sra.. A mo?e bit da je pogodovao i crack cubase.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logika kupovanja velikog mixera u project studiju | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 03-01-2010 03:14 PM |
u vezi Yamahe 02R v. 2 mixera | zak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 09-12-2008 01:47 AM |
Pomoć oko mixera... | newbieOP | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 26-11-2007 09:15 PM |
Insertiranje EQ-a sa drugog mixera | FrankoPanko | Zoran Vračević - Vrač | 4 | 20-10-2006 10:17 AM |
Pomozite oko mixera | idvi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 07-11-2005 03:06 AM |