|
Nik?a Brato? Glazbenik, skladatelj, glazbeni producent. Izvođači s kojima je radio su: Arsen Dedić, Oliver Dragojević, Maksim Mrvica, ?The Bond?, Ana Vidović, Zagrebački solisti, Zlatan Stipi?ić Gibonni, Zdravko Čolić, To?e Proeski, Dino Merlin, Kemal Monteno, Petar Gra?o, Danijela, Miroslav ?koro, Nina Badrić, Marko Peković Thompson, Tereza Kesovija, Tatjana Mateja?, Severina, Massimo Savić, Maja Blagdan, Jura Stublić, Vlado Kalember, ?eljko Bebek, Boris Novković, Jasna Zlokić, Doris Dragović, Tony Cetinski, Vesna Pisarović, Luka Ni?etić, Goran Karan, Ibrica Jusić, Ivana Vrdoljak Vanna, te grupe Valentino, Crvena Jabuka, Parni valjak, Majke, Plavi orkestar, Pađen band, Gracia, Zlatni dukati, Te?ka industrija i mnogi drugi. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav!
Posto imate vec dugo iskustvo sa Neve preamp,da li ste probavali nesto od Great River?Cuo sam da je to ista filozofija,cak kao doradjen 1073 |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Great River nisam probao, ali sve sto sam cuo o njima je super.
Dijagrami izgledaju skoro isto kao kod 1073. Jedan frend iz Osijeka je narucio par pa cekam... A drugi frend kojem vjerujem (znamo se jos iz Sarajeva, on je vec 25 godina u USA i predaje sound engineering u L.A.) mi je rekao da je probao i da je to "isto" kao Neve. Kad dodju ovom iz Osijeka probacu pa se javim... Usput, probao sam AKG C 12 VR v.s. AKG C12A (stara kockasta verzija) i stari ima vise visokih (hi mid podrucje, 4-9 kHz), djeluje prezentnije. I bas onako kako stoji u dijagramima i karakteristikama. To podrucje mu je cca + 3 dB. A moj VR ima na dijagramu (koji dodje uz svaki pojedinacni mic) naznaceno da mu je to podrucje ravno, oko 0. I kad to malo dignem (na Neve -u, 6 kHz + 3 dB na siroko) tad vec djeluju jako, jako slicno, osim sto stari ima malo vise suma. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Koliko je to jako povoljno? i ja bih bio zainteresovan ako je povoljno a kamoli jako povoljno, jer ga mjerkam vec neko duze vrijeme..
pozz
#5 |
Pro Member
|
![]()
pa, naletao sam za neku cenu koja je kao npr rode classic 2
![]()
#6 |
Pro Member
|
![]()
Hmm, pa dobro... Povoljno je. Ne i bas 'jako povoljno'
![]()
#7 |
Pro Member
|
![]()
Uhh... sad nesto googlam oko svega toga i to je ustvari jako povoljno.. mislio sam da je rode classic bar 30% skuplji.
A gdje si to nasao ako nije tajna, i ako nije prilika za konkretno taj 1 mic i sl?
#8 |
Junior Member
|
![]()
Thanks...!!!
Vidi se da je to ozbiljni analogni preamp,nema sta citao sam malo kritike !Naručiću ga iz Amerike,tamo je oko 1100$... ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
ko iz osijeka, ako nije tajna
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Great River ME-1NV vs Avalon M5 | Komplex | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 06-03-2010 10:39 AM |
Great River MP-1NV preamp | Kres7787 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 25 | 06-12-2008 04:03 PM |
Preamp Great River? | DeMa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 30-07-2008 05:33 PM |