![]() |
Neve Portico ili Great River ME-1 NV
Pozdrav!
Posto imate vec dugo iskustvo sa Neve preamp,da li ste probavali nesto od Great River?Cuo sam da je to ista filozofija,cak kao doradjen 1073 |
Re: Neve Portico ili Great River ME-1 NV
Great River nisam probao, ali sve sto sam cuo o njima je super.
Dijagrami izgledaju skoro isto kao kod 1073. Jedan frend iz Osijeka je narucio par pa cekam... A drugi frend kojem vjerujem (znamo se jos iz Sarajeva, on je vec 25 godina u USA i predaje sound engineering u L.A.) mi je rekao da je probao i da je to "isto" kao Neve. Kad dodju ovom iz Osijeka probacu pa se javim... Usput, probao sam AKG C 12 VR v.s. AKG C12A (stara kockasta verzija) i stari ima vise visokih (hi mid podrucje, 4-9 kHz), djeluje prezentnije. I bas onako kako stoji u dijagramima i karakteristikama. To podrucje mu je cca + 3 dB. A moj VR ima na dijagramu (koji dodje uz svaki pojedinacni mic) naznaceno da mu je to podrucje ravno, oko 0. I kad to malo dignem (na Neve -u, 6 kHz + 3 dB na siroko) tad vec djeluju jako, jako slicno, osim sto stari ima malo vise suma. |
Quote:
|
Koliko je to jako povoljno? i ja bih bio zainteresovan ako je povoljno a kamoli jako povoljno, jer ga mjerkam vec neko duze vrijeme..
pozz |
pa, naletao sam za neku cenu koja je kao npr rode classic 2 :)
|
Hmm, pa dobro... Povoljno je. Ne i bas 'jako povoljno' :)
|
Uhh... sad nesto googlam oko svega toga i to je ustvari jako povoljno.. mislio sam da je rode classic bar 30% skuplji.
A gdje si to nasao ako nije tajna, i ako nije prilika za konkretno taj 1 mic i sl? |
Thanks...!!!
Vidi se da je to ozbiljni analogni preamp,nema sta citao sam malo kritike !Naručiću ga iz Amerike,tamo je oko 1100$...:)))Pozdrav |
ko iz osijeka, ako nije tajna:wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:40 PM. |