|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Halo Drustvo
Trazim jos neki vintage preamp (koji se moze platiti). Jer imam avalona a on je dosta clean. Pa sam tio pitati dali neko ima Great Rivera ME 1 NV. Cuo sam da je dosta inovativan. Dali ima neko taj tip Preampa. Naravno moze i Drugi Preamp. Stranica http://www.greatriverelectronics.com...m?ID=20&type=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
i kako si zadovoljan sa Great riverom?
Dali bi ga mogo neki karakter dati. zasto ga ubiti naj cesce koristis? mene zanima ubiti naj vise za vocal! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Max
to sto ti vidim na Myspacu ![]() Imas ti toga jos meni se cini ![]() Last edited by DeMa; 24-07-2008 at 08:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
evo i ja imam mv-1 i veoma sam zadovoljan "debljinom" koju daje...
jedino sto ja nism bas najsrecnije upario mikrofon sa njim... [se 5600] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ja jurim neku repliku u47 ....mislim da ce to biti pravo resenje sa great riverom
i stvarno pravi veliku razliku kad je mali gain i veliki output level i obrnuto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pa jedina mana ( po meni ) sto je bas taman ..... ostalo je sve super .... vrlo je " debeo " dosta basa , ali za razliku od Avalona ( 737 ) dosta brzi , ima osetno manje mulja sto meni puno znaci
Ono sto mi je najlepse sto sa input gainom se zaista menja zvuk ... i to ne malo . Od svih preampa koje sam probao , ovaj najvise menja zvuk sa tim gainom , tako da stvarno lepo mozes da se igras i da trazis zvukove .... E sad , sto ljudi sto cudi , sto zena dvesta sisa ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
A reci mi koji ti mic koristis uz Great rivera. kako sam vec rekao trazim jos jedan preamp. Dali imas mozda jos koju alternativu?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Great River Harrison 32EQ u API 500 standardu! | spidermusic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 10-10-2009 11:35 PM |
Great music videos - NOT! | Danny Lou | Pricaonica | 5 | 18-09-2009 03:59 AM |
Great River MP-1NV preamp | Kres7787 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 25 | 06-12-2008 04:03 PM |