|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
banned
|
![]()
verovatno bolje radi zvuk zato sto ima manje grafike (odnosno, efekata). Mi imamo ovde u firmi server 2003, rekao bih, i posto se koristi kao file server, na njemu nema mnogo servisa, tako da radi slicno kao i kompjuter na kome testiram programe. Ali sem toga sto se na njega moze zakaciti neogranicen broj mreznih kompjutera (sto verovatno i dalje ne moze na obicnom win7) verovatno nema neke razlike. I to je ustvari razlog zbog koga win server kosta papreno.
![]() |
#12 | ||
Superoperater
|
![]() Quote:
Win2008 sam instalirao bez ikakvih "features" i "roles" koje bi mu dodale jos po koji proces, samo je audio podsistem naknadno aktiviran. Ima dosta servisa, ali nisam video one "fancy" sa sedmice - tipa superfetch, search indexing, handwriting recognition, wireless servisi i tako dalje... Cim dodjem do nekog slobodnog vremena - probavam. A treba da ubacim jos i Cubase 5 i nekoliko (hiljada) VSTova, pa da otvorim nesto sto imam u 7 ![]() Quote:
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 31-01-2011 at 05:18 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
pa instaliraj one najzahtevnije ... ako vec moras da instaliras na "hiljade i hiljade propustenih autobusa"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Superoperater
|
![]()
Pa ja sam hteo da otvorim neki projekat radjen u 7, a da bi ga otvorio treba da instaliram kako rekoh jedno par plugincica (par hiljada
![]()
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
2008 server x86 nema softverski lock za kolicinu memorije koju mozes da koristis kao na win7(al se patchuje na sedmici). Nisam ga probao nikad, al ko jeste neka okachi neki konkretan test result, a ne ovo "radi bolje 100%"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Superoperater
|
![]()
Cekaj, sad ovo nisam bas najbolje razumeo... U kom smislu nema softverski lok za kolicinu memorije ? Ako je x86(tako oznacavaju 32bit varijante) onda mu je lok pomalo i hardverske prirode - 4 GB i kraj... Koja god da je Windoza u pitanju. Mislio si na Win 2008-x64?
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 02-02-2011 at 04:14 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 02-02-2011 at 08:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Member
|
![]()
sad sam izguglao ovo:
Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UPLOAD vasih radova na rumski server | diviner | Promocija radova | 4 | 12-01-2010 03:12 PM |
Novi server | diviner | Obavestenja | 15 | 30-12-2009 03:09 PM |
Windows Server 2008 | Tomislav | Audio Software | 11 | 23-03-2008 11:31 AM |
sugestija : server | alavuk | Predlozi i sugestije | 3 | 29-12-2006 09:36 PM |
rackmount daw-server case | liman021 | Computer Hardware | 1 | 04-05-2006 10:31 PM |