|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]() Privremeno, dok ne sredimo poddomen i svoju skriptu (integrisanu u forum) koja ce se baviti vasim radovima, mozete upload-ovati svoju kompoziciju uz pomoc sledece SKRIPTE na nas server.
Potrebno je da je vas muzicki fajl u mp3 formatu (.mp3 ekstenzija) i da je manji od 50MB (pozeljno je da mu ime sadrzi ime vase malenkosti/izvodjaca/benda i naziv pjesme). Link do vase numere mozete procitati nakon uspjesnog uploada (imate primjer za Beethoven - Fur Elise.mp3), i zatim otvoriti novu sobu (new thread) i postovati ga zajedno sa tekstom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Zasto ne napravite neki upload na rumski?Ja mislim da bi to super bilo zbog promocije radova.Ova skripta ne fukcionise.pozz
http://mihajlo.powweb.com/index.php ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ja imam server sa 5 GB prostora na kojem je zauzeto oko 500 MB i svaki mjesec potrošim oko 2 GB za web sajt.... Ako mislite da će ovi resursi biti dovoljni, mogu staviti tamo neku skriptu tipa rapidshare (bez onih ograničenja) pa da imamo free sharing, iako mislim da postoji dovoljno takvih solucija na internetu.
Na glazbenom forumu je recimo jako poznat box.net i to s razlogom... Pjesma se ako je u mp3 formatu može direktno pustiti, ne treba ništa čekati itd.. a sve je vrlo jednostavno organizirano. Ja uopće ne otvaram rapidshare linkove jer dijelim IP adresu sa 50tak korisnika Wirelessa u mom mjestu što će reći da je šansa da skinem nešto, ako ne čekam sat vremena, vrlo mala. edit: zaboravih spomenuti da bi onda maksimalni promet za ovo bio izmedju 12 i 13 gb mjesečno. Last edited by Tomislav; 05-07-2008 at 03:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sta je do sada izaslo od vasih radova?? | master29 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 25 | 30-09-2009 11:51 PM |
Upload vasih radova II | dr.Ru | Promocija radova | 11 | 17-01-2007 11:07 PM |
Upload va?ih radova | puRe | Promocija radova | 0 | 02-02-2005 01:49 PM |
Upload vasih radova - Part II - Instrukcije | puRe | Promocija radova | 4 | 02-01-2005 01:06 PM |
Upload vasih radova | dr.Ru | Promocija radova | 22 | 07-02-2004 10:03 AM |