|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Posto smo presli na novi probni hosting, zamolili bismo sve clanove da ako primjete neke nepravilnosti u radu sajta i foruma (recimo usporenja, bagove), da problem prijave ovdje.
Usput da se izvinimo na manjem prekidu rada, kako danas, tako i u prethodnim danima (prije nekih 20ak dana). Hvala. administracija Last edited by diviner; 01-12-2009 at 11:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa meni se cini da je sporije
i pri prelasku je nestalo nekoliko poslednjih postova na svim temama i nekoliko privatnih poslednjih poruka ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Pa malcice sporije se ocekuje, posto smo mi bili na VPS serveru koji kosta ko sam djavo.
A za tih par postova i pmova se izvinjavamo. Ta ipak je to samo nekoliko iskucanih rijeci. Izvinjavamo se svakome kome je ovo napravilo neku pometnju ili neprijatnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Sto se mene tice,ako je to kompezacija za dobru diskusiju,korisne savete i ljude kao sto si ti onda prihvatam ![]() Malo sporiji rad primecujem i juce ili prekjuce nije moglo da se udje na sajt,ostalo ok. Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
Hvala ugljesa na podrsci...
Malo kompromisa mora da se napravi, jer svaki ustedjen dinar ide mladim ljudima na pisanje neke nove recenzije, nekog novog clanka i tutorijala, nove vijesti. No vi i dalje mozete napisati svoje utiske o tome kako vam rumski radi, jer nam takva povratna informacija zaista koristi. PS. Ta dva dana nisu neki mogli da udju, posto zavisno od vasih provajdera je i trajanje osvezavanja dns tabela razlicito (na mom provajderu je trajalo 24 sata) Last edited by diviner; 04-12-2009 at 04:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
SuperModerator
|
![]()
poslednjih par dana mi je jako spor: od 5 do 30 sekundi za otvaranje posta!
...SBB kabel, 1.5mbit... jos neko, ili samo ja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
SBB, 8 Mb/sec .. Stalno prijavljuje da server nije aktivan ili padne usred otvaranja nekog threada/posta, ako otvori otvara po 20 sec... Ima i kad se smiluje, radi npr po 20 minuta ok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
E,da, na chatu nece da otvori kanal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
![]()
I sad vam radi lose?
Pitam, posto meni recimo sve radi ok (iako je naravno postojalo par vremenskih intervala gdje je server zbog drugih "shared servisa" radio sporije, ali ni pomena od 20 sek. cekanja...max 3-4 sek.) ... Evo radi i ruChat iz prve (mozda da je nesto do SBBa ???...). Last edited by diviner; 23-12-2009 at 08:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Da, zadnjih nekoliko dana je znao da zaglavi (mysql error)...
a upravo sada je imao zakocenje od oko minut... odnosno u 22:18 (danas, sad) pozdrav bogi p.s. evo, jos jednog kraceg kocenja u 22:21 p.p.s. link mi je SBB 3Mbit flatrate, inace... kada Rumski radi, onda radi vise nego dovoljno brzo... ako bude problema onda su to ova povremena zaglavljivanja... koja mogu znaciti i da neko mozda nesto majstorise dok mi surfamo.
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 23-12-2009 at 09:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UPLOAD vasih radova na rumski server | diviner | Promocija radova | 4 | 12-01-2010 03:12 PM |
Windows Server 2008 | Tomislav | Audio Software | 11 | 23-03-2008 11:31 AM |
sugestija : server | alavuk | Predlozi i sugestije | 3 | 29-12-2006 09:36 PM |
rackmount daw-server case | liman021 | Computer Hardware | 1 | 04-05-2006 10:31 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |