|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A mix, ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Evo sad na monitorima ja također ne čujem razliku
![]() Malo su sibilanti drugačiji od jednog do drugog i čujem nijansu u ni?oj freq i to je to. Velika razlika u cijeni, a ja jedva čujem razliku u zvuku ![]() A za "najlo?iji" po meni odabrao bih PRE2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
hehe, nisu bas tako male razlike, ja bar mislim........a ono sto je zanimljivo, puuno su cujnije bile kada sam probao bubanj umesto vokala
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
a, ne znam, neću ni?ta tvrdit samo ka?em ?to ja čujem ili ne čujem.
Dodu?e, u netretiranoj sobi na Alesisima slu?am pa mo?e i to bit razlog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Kad ce rezultati?
Sad sam bas poslusao na monitorima, razlike su male ali na glavnom vokalu rade razliku... Favoriti su mi Pre 1 mod i pre 5c, bas me zanima koji su to preampovi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Pa, cekam da se jos malo ljudi ukljuci u test, pa cu okaciti..... zanimljivo je kako svi imaju razlicite favorite
![]()
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
A kako vam se cine razlike izmedju nemodovanih i modovanih?
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Pre 1 modovani mi je dosta bolji od orginala, kao da je rijec o barem 40% skupljem pre-u. Jeli to taj famozni Golden age?
Imas mozda koji take s nekim transparentnim preampom? (sa zvucne kartice ili tak nest). Zanima me koliko je u pitanju mikrofon a koliko preamp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Trident s20 bi trebalo da je najtransparentniji od ovoga sto imam, solid state dizajn bez trafoa, brz, cist i malo bezmudno sterilan preamp.... tu je medju primerima.....
![]() Golden age nisam modifikovao, ali cu verovatno to uraditi, to je malo veca investicija od dosadasnjih modifikacija..... postojece modifikacije, na primerima su SAMO promene opampa (stavljeni 5532 umesto originala) trosak po kanalu oko 1 euro za delove ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test 3 totalno različita preampa | ggulin | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 04-03-2010 04:20 AM |
Restauracija WSW germaniskog univerzalnog preampa | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 26-09-2009 10:41 AM |
Dilema oko preampa?! | lakir | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 02-04-2009 07:57 PM |
potrebna el. shema preampa za mic. | splatch | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 03-04-2005 02:28 PM |