|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Cao ljudi,da budem konkretan,hteo bih da sam sebi napravim preamp za mikrofon pa bih zamolio svakoga ko ima neku el. shemu,a dobre je volje,da mi je posalje na mail: bokibubnjar@sezampro.yu
Sto se tice detalja:najvise bih voleo da pravim neki kvalitetan preamp(lampaski ili u kombinaciji sa lampom),konkretno bih ga korisio u svojoj kucnoj varijanti(DAW),a povezivao bih mikrofone:Shure sm58 i Akg d880m. To bi bilio to i svacije misljenje i savet me zanima.Hvala u napred na "shemama" i savetima.Pozdrav svima!
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa ako si ve? pristalica "do it yourself" varijante, ?to nisi prvo probao ne?to nalik ovome?
http://www.google.com/search?q=micro...l&start=0&sa=N Ili druga?ije re?eno Google pretraga na temu "microphone preamp schematics". Pregledaj pa?ljivo linkove, ima interesantnih sajtova, da ti sad ne ?aljem pojedina?ne linkove, dobi?e? iste rezultate kao i ja ili bilo ko drugi ![]()
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ovo je najbolje sto se nudi na DIY trzistu:
http://www.gyraf.dk/gy_pd/gyraf_diy.html Gyraf Audio je inace high end firma, radi preampe, kompresore itd. i napravili su svoj DIY program za npr. 1176 i SSL384 kompresor, neke cijevne preampe itd. sve standardni dijelovi koji se daju nabaviti. ako imas vremena, i nesto znanja, visestruko se isplati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mikseta "MAX" - potrebna shema hitno | aleks | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 22-09-2009 09:19 PM |
difuzori - shema za pravljenje | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 114 | 23-04-2009 10:01 PM |
Dilema oko preampa?! | lakir | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 02-04-2009 07:57 PM |