|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo i takmicara, od najeftinijeg:
SMpro PR8e (20e, po kanalu) Behringer t1953 (oko 50) Golden Age 73 (250-300) Trident s20 (oko 350) Api 512c (U LBu) ( oko 750, bez napajanja) Avedis ma5 (U LBu) (oko 750, bez napajanja)
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
preslu?avajuć samo vokal ovako na slu?alicama trudio sam se čut razliku, al ne mogu se pohvalit da sam ne?to konkretno čuo
![]() A sad jedan OT po?to sam se igrao umiksavanja vokala na matricu, volio bih čut tu stvar zavr?enu kako zvuči.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A mix, ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Evo sad na monitorima ja također ne čujem razliku
![]() Malo su sibilanti drugačiji od jednog do drugog i čujem nijansu u ni?oj freq i to je to. Velika razlika u cijeni, a ja jedva čujem razliku u zvuku ![]() A za "najlo?iji" po meni odabrao bih PRE2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
hehe, nisu bas tako male razlike, ja bar mislim........a ono sto je zanimljivo, puuno su cujnije bile kada sam probao bubanj umesto vokala
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
a, ne znam, neću ni?ta tvrdit samo ka?em ?to ja čujem ili ne čujem.
Dodu?e, u netretiranoj sobi na Alesisima slu?am pa mo?e i to bit razlog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Kad ce rezultati?
Sad sam bas poslusao na monitorima, razlike su male ali na glavnom vokalu rade razliku... Favoriti su mi Pre 1 mod i pre 5c, bas me zanima koji su to preampovi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 23-02-2011 at 12:02 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Mada, ja na slusalicama na mogu tako lako da ocenim poziciu izvora kao na monitorima... a to mi jedna od bitnijih stvari... boja se da doterati, a ako je snimak mali i pozadi, tu nema pomoci
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test 3 totalno različita preampa | ggulin | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 04-03-2010 04:20 AM |
Restauracija WSW germaniskog univerzalnog preampa | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 26-09-2009 10:41 AM |
Dilema oko preampa?! | lakir | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 02-04-2009 07:57 PM |
potrebna el. shema preampa za mic. | splatch | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 03-04-2005 02:28 PM |