|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
napravis projekt u kojemu pospajas plaginove na izlaz od asia preko kojega saljes dry signal, a izlaz iz plagina spojis na ulaz od asia preko kojega ce se obradjeni signal vracat u cubase. a mozes preko busa od cubasea (asio out) spojit neki reverb i sa sendom od cubase miksera u njega slat signal i onda sve miksat u scopeovom mikseru ili nekom vanjskom. ma ima nacina koliko hoces. zato i volim pulsara sto mozes sve spajat kako pozelis.
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Volim i ja Scope ali kod mene u 64bit Win 7 nece da radi.
U C5 inportujem obican wav file i pustim play, bez i jednog jedinog pluga javlja se konstantno krckanje. Nakon svih mogucih pokusaja i zajebancija sa IRQ, menjanjem slotova, optimizacijom win, konstanto imam krckanje koje je nepodnosljivo na svim latencijama. Tako da je za mene 64bit Scope 5.1 neupotrebljiv. Na 32bit Win7 sve radi savrseno, ali tada otpada varijanta sa 8 Gbt memorije. Ima li neko nekakav predlog, sta raditi
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Jel si probao neki drugi sekvencer? Probaj npr WaveLab i SoundForge, Samplitude, SAW, StudioOne, bilo sta samo da proveris da li je bas problem u drajverima za x64 u Win7 x64? Ja sa C5 ne mogu da pomognem, jer koristim Sonar... Probaj da dignes i drugu instalaciju Win7, ja koristim Ultimate 7600 i meni radi korektno bez ikakvih tweakovanja.
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
instalirao sam sve na drugom kompu
Gigabyte M68M-S2P AMD Athlon II X2 245 Kingston 2Gb 1333 Luna II win7 x64 Ultimate 7600 C5 + update na 5.12 scope 5.1 x64 (po uputstvu za instalaciju koju sam dobio uz aktivacioni keyfile) i sve isto kao i na predhodnom kompu, sredjen IRQ, iskljuceni nepotrebni servisi iiiiiiiiiii NEUPOTREBLJIV scope svabe ne odgovaraju na poslate mailove ![]() ni svabe nisu vise svabe kao sto su bile ![]()
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Jedino sto ti preostaje je opcija da ubacis jos jednu Lunu ili Pulsara u sistem i da ih vezes STDM kablom.Mislim da Luna koja ima 3 DSP-a ima neki problem sa novim Scope 64-bitnim software-om.Meni je beta verzija Scope 64-bit odlicno radila sa tri Pulsara vezana STDM kablom,a vidim i da drugi forumasi nemaju problema sa svojim kartama.Jedina razlika izmedju tebe i nas je u broju DSP-ova,i zato probaj da ojacas svoju Lunu i vidi sta se desava.Iskreno se nadam da je do toga...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ovo je jedino logicno i najverovatnije ce biti da luna sa 3DSPa nema kapaciteta da pogura platformu na win764 i da je to uzrok pucketanju .. zaista ovo je 90% uzrok ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SCOPE v5 PCI RC is available | Boombass | DSP forum | 11 | 08-06-2009 12:06 AM |
Scope v5 | idekius | DSP forum | 69 | 03-02-2009 09:36 PM |
Scope vs UAD | Tazman | DSP forum | 2 | 27-06-2006 06:35 PM |
Scope SRB | Eon | DSP forum | 8 | 15-06-2005 03:58 PM |