![]() |
Scope 64 bit
Iza?li novi driveri za scope i 64bit i 32bit.Link za download:
http://sonic-core.net/joomla.sonicco...mid=54&lang=us |
Re: Scope 64 bit
Izgleda da ne radi link kod njih za download!
A i ne piše nigdje koji je napredak od 5.0 do 5.1 verzije... |
Sada radi upravo sam skinio.
|
Razlika je sto moras da doplatis stotinak evra za update... Bruka...:confused:
|
Malo sam tražio po PlanetZ-u pa ne vidim nigdje koje su prednosti novije verzije Scope-a. Jel netko zna koja je fora i što je sve poboljšano?
Inaće imam ovaj 5.0 i to je sve super. Ako nisu ništa puno poboljšali mislim da ne bi stavljao ovu noviju verziju. A friško sam kupio 5.0 pa mi vrijedi ovaj keyfile i za 5.1... |
Quote:
|
Hehe, meni su dali licencu prije 20tak dana!!
Pazi što su mi napisali kad su mi poslali keyfile za 5.0 "For free we have added both packages (MMp2 & SSP2) and Scope 5.1 64 Bit for you." Možda zato što sam im napisao da imam Pulsar2, Lunu, Adat expander za Lunu i dva komada A16 pa sam im se smilio... Ili možda zato što sam bio bahat pa pokrenuo jedan thread na PlanetZ-u oko plačanja drivera... Al fino fino! Šteta što me ne interesira instalirati 5.1 dok ne znam koja su poboljšanja! |
Koliko kapiram, citajuci ovaj thread, svi mi koji imamo Scope 4.0 nismo u mogucnosti da pokrenemo svoje hardvere u Win7 64 dok ne odresimo kesu i kupimo scope 5.1.....ili gresim....
|
Otprilike tako.. Bezobrazluk obicni, scope sucks..
Zbog njihove nakaradne politike nikada nisam bio njihov user i hvala im na tome kada bolje razmislim Sent from my iPhone using Tapatalk |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:55 AM. |