![]() |
#81 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pa D. Vuckovic je taj koji radi na Georgievim stvarima, isti covek koji je odradio mastering o ovome sto se prica Ja nisam slusao Breakers-e, nisam ni preterano slusao Georgieva, ali svidja mi se kako je uradjena ona zadnja stvar Hej ti, i svidjaju mi se stvari koje izlaze iz studija Barba. I ono sto samo mogu da kazem o loudness war-u je da i stvari koje zahtevaju malu dinamiku su za nekih 2-3 db u glavnom preglasne, verujem da bi se vecina mastering inzinjera u svetu slozilo sa time (ja nisam mastering inzinjer i ne planiram da se bavim time)...Mislim da sam napisao jedan post prethodno o jednom mom omiljenom albumu iz 2009. ali izgleda da je obrisan (zasto ne znam, nikog niti sam kritikovao niti Boze daj), samo sam rekao da bi sve bilo super da je za 2-3 db manje kompresovano...Umesto -8 RMS, nek bude -13, -12... Ili ja mozda nisam pritiso submit pa post nije ni otisao ![]() Last edited by Jan; 03-01-2011 at 07:31 PM. |
|
![]() |
![]() |
#82 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
AUDIO HARAKIRI Milunovic & CO d.o.o. Boban Milunovic Trzaska cesta 330 1000 Ljubljana mobil: +386(0)51672473 www.audioharakiri.com booking@audioharakiri.com office@audioharakiri.com independent@audioharakiri.com skype: boban.milunovic skype: audio.harakiri http://www.facebook.com/pages/Audio-...11975582201261 www.myspace.com/audioharakiri |
|
![]() |
![]() |
#83 |
Pro Member
|
![]()
Ne snima se ni konačna verzija pesme na hard disk?
#84 |
Junior Member
|
![]()
AUDIO HARAKIRI Milunovic & CO d.o.o. Boban Milunovic Trzaska cesta 330 1000 Ljubljana mobil: +386(0)51672473 www.audioharakiri.com booking@audioharakiri.com office@audioharakiri.com independent@audioharakiri.com skype: boban.milunovic skype: audio.harakiri http://www.facebook.com/pages/Audio-...11975582201261 www.myspace.com/audioharakiri |
![]() |
![]() |
#85 |
Pro Member
|
![]()
bobo ajmo na vops dok se presnimava
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Junior Member
|
![]()
moze
![]()
![]() |
![]() |
#87 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Odgovor na moje pitanje nemas nikakav? Quote:
Bilo bi najbolje da Vuckovic kaze kako ide konverzacija sa njima, oni kazu nemoj tako da nam miksas, umiksaj nam tako da omladini se dopadne na prvu ruku pa ako se neko zezne mozda i kupi cd, ili kako ide taj dogovor? Meni i dalje nije jasno zasto se ljudi pravdaju oko nacina rada, cak pokusavaju da nametnu da je to normalan proces i rezultat. |
||
![]() |
![]() |
#88 |
Pro Member
|
![]()
A sto nas ti lepo ne prosvetlis kako tvoji klijenti reaguju na sve i kako ti sa njima komuniciras?
#89 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
![]() |
![]() |
#90 | |
Junior Member
|
![]()
Kakvi moji klijenti kada ja nemam veze sa tim poslom, sem sto imam nesto hifi-ja u kuci, sve komentare dajem sa stanovista potrosaca.
Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Tags |
loudnes war |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Loudness war is over??? ili Vratite dinamiku pesmama??? | dejankuki | Audio Produkcija - Tehnike | 27 | 13-03-2009 07:11 PM |