![]() |
#71 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 03-01-2011 at 01:28 PM. |
|
![]() |
![]() |
#72 |
banned
|
![]()
I to je suma sumarum ove rasprave, bar po meni. Mo?emo mi voleti i ?eleti ?ta god hoćemo, kada je ne?to posao, onda se tako radi. Ja lično volim kada postoji dinamika, ali ne po svaku cenu.
#73 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
Koje lady gage?
#76 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
VIP Member
|
![]()
auuuu..bas se nacitah ! Ima tu svega...
ali sta neko moze da zakljuci iz svega ovoga? Kome da se veruje? Nekome ko totalno zivi u proslosti i za koga je sva muzika "mladja od 30 godina" glupa? Ili ljudima koji i dan danas rade u muzici, na projektima koji se vrte po radiju / TV-u / diskotekama..? Prvo smesno mi je kad neko rece da su Partibreakersi samo hteli da se "namlate para od tog CD izdanja" ![]() ![]() Ha ha ..pa to ce da plane u citavih par hiljada komada ! Kakva lova?? ha ah haha Drugo, po meni, mozda su oni bend koji je dugo opstao kod nas, a da su najbolji bend - nisu...daleko od toga. Dovoljno mi je da cujem pevanje kad pocne i tu vec gubim zelju da slusam dalje.... Trece - klijent je UVEK U PRAVU ! Ako je njima dobro, dobro je i meni ili onome ko je vec miksao / masterisao itd....Oni tako hoce i tu je tacka. Zakon! cetvrto - zamislite DJ kako u sred seta ubacuje pesmu koja ne zakiva...sta se desava? Nivo padne, izgubi se kontinuitet a i dance floor moze da se izprazni...koji artist to zeli? Za sve koji su se tek iskrcali iz vremeplova, otvorite sirom oci, sad je 2011, ne 1960-ta ili 1970-ta!!!! Alo? A ta (neka) Lady Gaga je stala rame uz rame prosle godine sa najvecim kocertnim atrakcijama, ostvarivsi preko $100 miliona bruto prihoda od koncerata u 2010 !!!! A i ova glupa Madonna...kako je opstala toliko dugo.... ![]() ![]()
#78 |
Pro Member
|
![]()
A, Tijana Dapčević!
#79 | |||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() |
#80 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() A bilo bi stvarno lepo da nam neko kaze ovde o cemu se tu radi? Dakle moguce je da tonac nema pojma sa poslom pa snima kako snima, a moguce je i da grupa trazi da se tako radi. Pa ajde recite ZASTO bi tonac ako zna hteo tako da radi sem u slucaju da ne zna, kao i ZASTO grupa ili pojedinac bas tako traze da zvuci? Konkretno, ajde resite se , ili vas kolega ne zna da radi mastering, ili partibrejkersi su gluvi ili ovo rade zbog para. Eto, jednostavno pitanje, jedva cekam konkretan odgovor. |
||
![]() |
![]() |
Tags |
loudnes war |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Loudness war is over??? ili Vratite dinamiku pesmama??? | dejankuki | Audio Produkcija - Tehnike | 27 | 13-03-2009 07:11 PM |