Quote:
Originally Posted by kejkz
Ja te molim kao moderator ovog prestiznog foruma da ne iznosis neistine i poluistine i da se drzis cinjenica: ne mozes da radis muziku na pc-u, nikako, moras imati prvo mek, suvise ti je to tvrdo! Zatim, moras da radis tako da ne pogazis svetu misiju i obavezno je da endzin bude 64bitni, dakle, Nuendo, Pro Tools i ostali otpadaju, oni to nemaju, i jos kao pod obavezno, da ni slusajno nije sabiranje floating point, nego fixed, jer se tada brojevi zaokruzuju u startu i manja je greska pri matematici. Jer kada saberes 0.237283723472375 sa 0.847292384485 mora doci do nekog izuzetno velikog gubitka koji ce se drasticno odraziti na zvuk koji ces cuti. Da, da, cuces ga i na haj end analogno-digitalnoj konvertorskoj jedinici i sa svojim setom zvucnika pravljenih za svemirsko cinculiranje i pomeranje mesecevih useklina. Ne, ne moze slabije, samo profesinalci znaju da sabiraju kako treba, ti si jos mali, ti ne smes ni da pomislis da nesto znas... jeste...
Cekam da se nakupi jos genijalnih odgovora, pa cu ovu temu metuti na stiki, i ostaviti je pokolenjima, da citaju u slobodno vreme, i da se pitaju gde je zapelo, da li je problem bio u alatima, ili u nama.
|
Ok, salu na stranu, ali ovo je cist SPAM. Niko ne poteze ovde ni da li raditi na PCju ni da li raditi na MACu, ni da li analogno ni digitalno. Prosto pitanje - dajte linkove za dobar KICK sempl / plagin. Sta me briga kako je dobijen. Nasao sam u onom Goldbaby - Taped (tako se samo zove, ne strecajte se odma') komlpletu jednu lepu nogicu - tamo ima kao taped, processed i unprocessed - a ja sam bio najzadovoljniji nekim unprocessed semplom. Samo su se 2 coveka potrudila da pomognu, dok ostali drze nepotrebne debate. Ako nemate pametan odgovor ne morate po svaku cenu postovati - mislim - diviner ne daje nikakve specijalne nagrade za broj postova, zar ne
Quote:
Originally Posted by Surfer
Ovo što si rekao a što sam poboldao je u kontradikciji.
Čini mi se na kraju da ti ni sam ne znaš što želiš osim da je super.
|
Ma nisam se dobro izrazio. Kad rekoh SINTEZA, mislio sam na bazzism, Reaktor i slicne - DIY generatore. Mogu i sam da napravim kick u npr Reaktoru, stavim sinusni oblik malo ga sweepujem i stavim mu envelopu za amplitudu, mozda malo dista, i to mu je to... Ali nije! To sam mislio pod sintezom. Drumaxxx radi malo drugacije, probajte ga pa cete videti o cemu govorim. I da, zelim
SUPER KICK
A ako je neko ovde HARD CORE, ANTI-MAC, ANTI-ANALOG, PC FREAK, to bih onda bio ja! Tako da ne trosite slova za badava...

I sto bi reko narod... "mery xmas and happy new year!"