|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Superoperater
|
![]()
Da li neko ima pametan predlog za neki dobar a la TR909 kick plugin ? Probao bazzism, neke razne emulacije pravog TRa, medjutim nije to to... Ajde napisite sta vi koristite za kick - nije bitno da li je disk sa semplovima ili plugin...
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ja sam skoro poskidao nesto od bubnjeva i zakljucio da imam toliko drum sounda da mi do kraja zivota vise nece trebati nista. ![]() Od ubijackih HipHop / RnB pa do electro / House zakucavanja...sa efektima, bez efekata... cak i ne treba da se radi layering nekad! sve je sad toliko dobro...samo treba pazljivo odabrati....
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
taj fazon...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Isto tako, hteo sam da vidim da li mozda ima jos neki plugin KICK GENERATOR za koji mozda nisam cuo, a neko zna za njega... ...Jeste malo glupo pitanje, priznajem... Edit: Hvala liman021, odlicne su banke, evo skinuh par, to sam hteo! Hvala jos jednom.
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 30-12-2010 at 03:41 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Dečko tebi treba ovo!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Nije uopće glupo pitanje. ?tovi?e. Treba imati sintetizirani kick. I kad radi? layering sa sintetiziranim razlika je nebo i zemlja. Audiorealism ADM VST je odličan i za 909 i 808. Sintetizirani kik i snare, zvuči odlično i ima? nekoliko kontrola s kojima mo?e? mijenjati karakter zvuka vrlo jednostavno i brzo i to u velikoj mjeri bez da izgubi? bilo kakvu kvalitetu kao ?to bi izgubio da to isto radi? sa semplom. Dakle nađe? sample kicka koji ti se sviđa i onda podlo?i? ADM kick ispod i bingo.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ja tako s'vremena na vreme sa svim novim soundima koje nabavim . skinem Neki dan sam skinuo 3600 sounda za Albino synth, i potrosio sam ceo dan da podjem sve , vidim sta valja, sta nevalja, pobrisem crap, napravim selekciju (mega, usable, itd..) i sad znam tacno gde je sta... ![]() Kik generator....he he ! Upises stil muzike, intonaciju, sa ili bez pevanja i tempo...i on ti ga (de)generise !! ha ha .. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Najbolja za?tita malih riba od velikih je to ?to plivaju u jatima po nekoliko hiljada i dok se ajkula odluči koju da pojede one sve pobegnu.
Oni najbolji su imali uglavnom samo jedan kick - Ludwig, a vreme su tro?ili na ve?banje. Zamisli bubnjara u skladi?tu sa 2000 potpuno različitih bubnjeva i zadatkom da izabere najbolji. Horor.
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
baterija i analajzer tipa s(M)exoscope i mogu da ti pravim banke kikova do sutra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MAC OS X... Vredi li truda i novca? | Ficus | Audio Software | 31 | 27-09-2009 01:38 AM |
Koliko $ vredi RUMSKI | Dexxy | Pricaonica | 0 | 26-05-2009 12:02 AM |
Eh da imam para ko Don! | Shricke | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 28-04-2008 10:09 PM |
Uad I Koliko Vredi | djivan | DSP forum | 10 | 24-05-2006 11:31 PM |