|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Znas oni ultra dugacki skenj vicevi, kad masa popizdi i 'oce da te bije
![]() *********** Bila dva konja, crni i beli... Mladi konji, snazni, razigrano trce i igraju se po predelima prirode okupanim toplinom sunca... I tako dok igranje, trkanje, i skakanje traje na jednom proplanku, ugledase mladu prelepu rasnu kobilu u dolini kako pase... Rzu konji, zvale udarile... U jednom momentu rece crni konj belom: - Matori, ipak je samo jedna kobilica, pa sta kazes da se otrkamo do onog sumarka taman, pa ko pobedi, njemu kobila... - U pravu si, nije fora, zajedno smo odrasli, ajmo lepo sportski i bratski, pa ko pobedi njegova je - odgovori beli. Trce konji, lete kopite, grebu, grizu, riju zemlju... ...i pobedi beli konj. Crni se skenjao maximalno, cmizdri, pa kako to da ga pobedi beli a on rasan "vranac" s pedigreom! Ali, opklada je opklada, beli konj dobije mladu rasnu kobilu, a crni se posle toga otisne svud' po belom svetu i postane najskuplji trkacki konj svih vremena,osvoji sva priznanja i nagrade koje je mogao. Mnogo godina kasnije sretnu se dva konja na "onom" proplanku. - Gde si crni, brate, pa vidi ga, kakav si mi, pa gledali smo te stalno i bodrili ja i zena i klinci, znas ostao sam porodican i tako, pa kako si, matori moj...? - Ej beli, stari druze pa evo, vidis, karijera, slava, kinta i to... Nego, ceo zivot me nesto proganja, ne mogu da se otmem...kako bih ti rekao...a sta kazes da se ja i ti jos jednom otrkamo do onog sumarka dole, samo nesto da vidim...? - Ma moze brale, nisam jos za staro gvozdje, jos me ima, 'ajmo! Trce konji, lete kopite, grebu, grizu, riju zemlju... ...i opet, pobedi beli konj. Crni, sad vec u agoniji, rastrojen, potisten, skrhan, ode u sumu, sedne na obliznji panj i briznu u plac! Pa kako?! Pa zasto onaj beli...?! Kako to?! Suza suzu stize... Cuje zavapaj divlja svinja koja je tuda prolazila i stade sva zabrinuta pored konja koji roni krokodilske suze... - Ej , bre, konju, sta ti je, sto places toliko? - Ma pusti me, vidis da...ma ostavi me... Ponovo zajeca crni. - Alo, bre, konju , koji ti je, sta se desilo?! - Ma pobedio me beli k... Ju...?! Vid' svinja govori...!?! ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 15-12-2010 at 02:29 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi o glazbenicima | zvincic | Pricaonica | 87 | 07-03-2013 12:16 AM |
Domaci vicevi o Chuck Norisu | Arthur | Pricaonica | 93 | 19-03-2011 07:11 PM |
Dobri magneti za Bass? | HeatMan | Gitarska Produkcija | 27 | 07-08-2009 03:11 AM |