|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Upravo je izrecena sustinska razlika u radu ITB i OTB, a to je u PRISTUPU. Godinama sam radio na analogiji, jer druge tehnologije nije ni bilo, ili je bila u povoju i jako skupa, a za nase uslove i nedovoljno poznata. A onda ekspanzijom digitalije, prelazim u te vode, zbog lakoce rada, brzog editovanja, korekcija gresaka radi postizanja savrsenstva..., a onda, posle niza godina u zoni nula i jedinica, zelim da se vratim potpuno analogiji, snimanju i produkciji, da potpuno zaboravim programiranje. Nekada je vaznije zabeleziti trenutak, neku dobru ideju, pa i los napon u studiju, a ne, postici savrsenstvo u izvodjenju. Male greske ostaju zabalezene i tako daju pecat snimku, daju car pesmi, a ona ostaje kao trag jednog vremena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Dodao bih samo- prava kombinacija i jednog i drugog je ona dobitna... ![]() Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
meni je preamp sa ff800 smeće teško
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Pa da,ako vidis gore sam ga stavio "pristojan" pod znake navoda...ja kad kazem za nesto pristojan u prevodu mislim -bolje ga ne koristiti ako bas ne moras...
Ali to svakako ne menja moje misljenje o Studerovim preampima... ps mada ako ff800 preamp uporedim sa digi 002 ili digi 003 onda pristojan u odnosu na njih gubi znake navoda...u sustini nisam cuo interfejs tog cenovnog ranga koji ima preampe koji bi mogli da pariraju ozbiljnom preampu... Orpheus sam slusao ali nisam imao priliku da mu probam preampe... Samo da ne odemo u rasparavu oko ff800 preampa please... ![]() Last edited by vly; 26-11-2010 at 10:39 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mixeri: Soundcraft EFX8 ili Behringer Xenyx 1622fx | frcko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 16-08-2008 06:46 AM |
Mackie mixeri Onyx serije | Jan | Computer Hardware | 4 | 06-04-2006 11:14 PM |
SFP 4.0 mixeri | idekius | DSP forum | 11 | 24-07-2004 09:35 AM |