|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 |
MCI Master
|
![]()
e sad ..
ajmo kontra .. meni PEAK je tranzient ali ako gledas kompresiju koju radi traka...tranzienti su i skriveni peakovi koji se nalaze dole ispod signala izgubljeni ..... a trebamo ih /// i fruska gora ima peak i everest ima peak..razlika je drasticna !!! a sve je to peak prosurfaj TAPE COMPRESIJU na Gearslutsima ili netu ... neda mi se objasnjavat ocigledno ti bas nisi u poznat kako magneto kompresija radi. ![]() ------- koji marketing???? 2 kanalce pola svijeta danas koristi za prebacivanje finala prije masteringa... uh sorry .. da marketing ... valjda .. pa na dalje.. a ovaj stvarno nezna sta je mastering i zasto ITB MIXEVE baca na traku.... valjda tripa ..kaj ja znam ![]() ljudi bacaju pare nizasto... -------- NEMOJTE KUPOVAT MAGNETOFONE... TO JE BEZVEZE!!! ![]() ![]() ![]() jedno si DEFINITIVNO U PRAVU!! uz sve ovo danas MLADI MISLE da ce sound biti jeben ako prodje kroz nesto nemozes od MP3 napravit full resolution AUDIO .. kao ni od dreka pitu!!! ![]() termini nam se mjesaju .. to je ok ... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novo vreme - nove tehnologije | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 18-01-2010 10:51 PM |
UAD&POCO channelstrip upotreba? | Dompax | DSP forum | 1 | 27-02-2006 12:04 AM |
Upotreba UAD kompresora... | idekius | DSP forum | 9 | 24-02-2006 12:15 PM |
Tehnike snimanja i upotreba mikrofona | Pedja | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 14-12-2004 01:40 PM |