|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Moderator
|
![]()
Onda nema smisla...
![]()
![]() |
#42 |
Senior Member
|
![]()
Super, to će mi pomoć
![]() ![]() ![]() ![]() A neka natuknica? Mislim mogu samo pustit ITB mix kroz traku i to je to, nemam drugih mogučnosti, e ba? ću da pr?im traku u crveno ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
|
![]()
Evo, definitivno B77...! Mint stanje, nove glave...! Jedva cekam...
RMG (Emtec/Basf) pravi trake u Erotskoj Uniji...! Vec od 20-30 eur za 1/4'' kotur...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 30-11-2010 at 01:32 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
![]()
To Matori,slikaj cim stigne i pricaj utiske.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Senior Member
|
![]()
Pojavom ovog prokletog
![]() ![]() da li se zaista moze dobiti taj trakaski smek, da li ga treba koristiti za usnimavanje zivih instrumenata i pevanja ili "ozivljavanje" nekih VSTova, (iz kompa na traku pa nazad u komp) da li ga, kao sto mi BIG BOCKIE rece treba koristiti da se provuce master kroz traku.... pif ko ce ga znati.... znam da ljudi imaju dosta iskustva sa tim pa bih voleo da cujem misljenja. HVALA NA SARADNJI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
MAO
|
![]()
pa ljudi koji imaju dosta iskustva su već prilično detaljno dali in-sight na tu istu temu na tom istom bokijevom topiku. Pa ti pročitaj pažljivije, i formiraj neki svoj stav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
A i navala pesama u topiku "Analogni radovi" pone?to govori o tome koliko se traka koristi u praksi.
![]() |
#48 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
naravno da sam procitao ceo post, samo sam mislio da ce se neko naci ko ce objasniti KONKRETNE probleme sa trakasima i njihovoj upotrebi sa kompom, u sinhronizaciji recimo zbog same trake i brzine motora, itd its itd. A postavio sam i par konkretnih pitanja posto se u proslom postu uglavnom pricalo malo uopsteno o trakasima... ako mislis da nema potrebe za ovim postom, slobodno ga brisi, nit ce meni da padne kruna s glave niti ce da forum procveta zbog ovog posta..... ionako cemo doci do zakljucka da je nesto dobro ako je tebi dobro i da je sve to sranje u sustini... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
MAO
|
![]()
pa kul, nego samo mi se učinilo da je tamo već rečeno sve što treba da se formira neki stav, barem ja jesam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pa ja sam rekao ono sto znam da se radi, ali evo, jos koji dan pa cu i ja znati u praksi sta se kod mene u sistemu dobija trakom. ![]() ![]() U svakom slucaju mi je interesantno da probam, i nije stravicno skupo a ne goji. ![]() Mada moram da napomenem da zaista treba voditi racuna pri kupovini i da izuzetno jeftini uredjaji mogu biti ozbiljno oleseni... Jes' da su stvarno tenkovski napravljeni, ali gumice,vodjice,glave,stanje glava, to su veoma vazni segmenti... Drugo, moras imati poznanika ili neki nacin da dodjes do nekog ko bi to mogao i da 'opravi ako nesto zvizne, ipak su sprave stare 25-30 pa i vise godina...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 03-12-2010 at 12:38 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novo vreme - nove tehnologije | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 18-01-2010 10:51 PM |
UAD&POCO channelstrip upotreba? | Dompax | DSP forum | 1 | 27-02-2006 12:04 AM |
Upotreba UAD kompresora... | idekius | DSP forum | 9 | 24-02-2006 12:15 PM |
Tehnike snimanja i upotreba mikrofona | Pedja | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 14-12-2004 01:40 PM |