|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
pa i apogee ti traži neku kartu, i on je samo konverter. A ja sam ti predložio najbolje rešenje za kartu u toj kombinaciji (bilo Aurora bilo Apogee), ti to lepo ubodeš u RME 9652 kartu.
I moje neko iskustvo sa USB uređajima je priiilično loše, imaju mali bandwith i prilično su nestabilni. FW je mnogo ozbiljniji ako želiš samo laptop. Ko što rekoh, u Desktop varijanti, bestbuy je aurora sa 9652, a u laptop, 2 x FF800 na FW ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Ok, ali kako se kaci apogee na rme? preko adata?
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
jos jedna bitna stvar. ovaj RME je PCI, ja ne znam ti, ali ja nemam ni jedan pci slot na mojoj novoj ploci!
a Jel bi mozda islo ovo? HDSPe PCI + digiface + apogee da16? Da ide preko adata? jel to pije vodu? jer sa digiface mogu da imam i HDSPe ExpressCard i onda kad mi treba imam laptop samo ubodem u digiface? Sta kazes ti na to? ha!
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
nije loše nije loše
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
FF800 + Alpha link je jeftinije od kombinacije sa lynxom ili apogee
![]() |
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
pa bem li ga, ja ipak nešto više verujem full rešenjima Lynxa i Apogeea nego li low budget SSlovima.. Al sve će to zapravo da ti radi posao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Nije los Presonus, ali je mnogo veliki.
Mislim da je odluka pala, ff800+Alpha link, best bang for a buck!
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Vidim da niko ne pominje MOTU kartice, da li si razmisljao o njima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Creamware A16 koji se spominjao nije interface u smislu da je audio kartica nego je to samo konverter kojeg treba vezati na neku karticu s optikama (ili na creamware karticu pa preko njihovog ZLink sistema koji koristi firewire kablove ali nema veze s firewire protokolom).
SSL AlphaLink je super stvar! Jako dobar konverter. Znam da ga moj kolega ima i da radi samo do 48khz. Al vidim da je ovaj novi s MADI vezom dignut na 96khz. Mislim da se u tom cijenovnom rangu treba ici na podrsku za 96khz jer ce to jednom zatrebati. A ruku na srce - miksevi stvarno osjetno otvorenije zvuce na 96khz. Meni barem. Visoko je low pass filter konvertera pa ne zatvara toliko visoke frekvencije. Kad se sve zbroji stvarno je dobro!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Treba pomoc oko povezivanja PCM 91 i EMU1616m | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 15-02-2010 02:13 AM | |
Koja USB zvucna karta uz ADA800? | Yeahlenn | Computer Hardware | 0 | 04-10-2009 04:45 PM |
neka oprema koju sam nabavio pa mi sad treba vasa pomoc | bossnup | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 15-11-2008 10:54 AM |
treba mi pomoc za triton le(bubanj i ritmovi za sequencer) | medica | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 17-05-2005 04:08 AM |
treba mi mala pomoc oko samplovanja | saki | Audio Software | 11 | 14-03-2005 11:29 AM |