|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Skroz sam prso, ne znam vise ni sta trazim.
ima madi kartica koje su naravno preskupe. u stvari sve sto sam nasao kosta zilione karamela, a na karju ni ne znam sta mi sve treba da bih koristio MADI. kako bre nigde nema jednostavnih 16 kanala out? Pomagajte! Posebno ti drug Artur iz komiteta, znam da ti znas sve moguce kombine za output/input ![]() I da, ulazi me ne zanimaju, znacoi treba mi samo DA 16out HVALA ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Treba pomoc oko povezivanja PCM 91 i EMU1616m | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 15-02-2010 02:13 AM | |
Koja USB zvucna karta uz ADA800? | Yeahlenn | Computer Hardware | 0 | 04-10-2009 04:45 PM |
neka oprema koju sam nabavio pa mi sad treba vasa pomoc | bossnup | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 15-11-2008 10:54 AM |
treba mi pomoc za triton le(bubanj i ritmovi za sequencer) | medica | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 17-05-2005 04:08 AM |
treba mi mala pomoc oko samplovanja | saki | Audio Software | 11 | 14-03-2005 11:29 AM |