|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Kupi ciga detektor lazi na buvljaku, i postavi ga u predsoblje. Ulazi sin i pita ga ciga "Sta si uradio u skoli?"
sin: "A, tatko, danas sam dobio 5 iz geografiju" piiiiiiiiiiiiiiiiiiip ciga: "sto lazes majku ti smrdljivu, sta si dobio?" sin: "Pa dobio sam keca" keva: "Ja kad sam isla u skolu, sve sam petice imala" piiiiiiiiiiiiiip keva: "dobro, imala sam kecove, al sam imala i neku dvojku" ciga: "kad sam ja iso u skolu" piiiiiiiiiiiiiip sin: "sto bre lazes 'bem ti majku cigansku, ti nisi isao u skolu!" keva: "kako bre to pricas sa chaletom?" piiiiiiiiiiiiiiiiiip -------------------------------------------------- Ide kauboj pustinjom, naidje na pusku i dobro mu dodje ------------------------------------------------- Egipat, 1000 godina p.n.e deca u skoli rade diktat kaze profesorka "Deco, vadite klinove i table, radite diktat" i krece da diktira "Car ramzes je bio prepotentan" samo jedan klinac kaze: "Profesorka, kako se pise prepotentan, jel sa dva ili tri ku*ca" xD seticu se kad ustanem jos nekog :P |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi o glazbenicima | zvincic | Pricaonica | 87 | 07-03-2013 12:16 AM |
Domaci vicevi o Chuck Norisu | Arthur | Pricaonica | 93 | 19-03-2011 07:11 PM |
Dobri magneti za Bass? | HeatMan | Gitarska Produkcija | 27 | 07-08-2009 03:11 AM |