|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
To je pitanje afiniteta, imanja vremena, ezotericnog luksuza, hobija, itd... Neko zeli taj zvuk i ima vremena za taj rad i to je to... Uostalom, nije to sasvim napusteno, i danas se usavrsavaju i prodaju sistemi (i to lepih para) za sinhronizaciju racunara i magnetofona ,usnimavanja "preko trake" itd... Nije to nicim usmereno protiv savremenog nacina rada, to je ono... ...audio askete... ![]() Mozda neko bas hoce tako da radi. Kao sto ljudi vole da voze i restauriraju stare automobile itd... Mislim da bi bilo fino, pricice o lampama,vrstama, izboru lampi, spravama koje ih koriste, isto to vezano za dimenzije i formate traka, analognim konzolama, vintage preampima, gde sta nabaviti od delova,komponenti,itd... Mislim da ima tu dosta toga, i mislim da i ako trenutno nema puno ljudi, trend je definitivno da ce ih biti vise nego sada...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 06-11-2010 at 02:45 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Synth za solo deonice (analogija) | darkstar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 55 | 14-12-2009 02:23 PM |
ANALOGIJA-sve sto ste zeleli da znate na jednom mestu | LACKY | Pricaonica | 10 | 04-05-2008 03:39 AM |
Dobra Analogija | balthazaar | Razno | 38 | 19-10-2006 12:54 PM |
stara analogija! | dlukace | Computer Hardware | 4 | 19-03-2004 11:40 PM |