|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
evo ti repa
plati turu starom trubaduru, da ti repujem u gis duru, repnem dvaput, trećeg puta skočim i sve sa mladim bitom smočim Svi ti emsijevi obične su fleke a, ja sam veniš, pa ih lako sperem repujem po malo, malo cugam kolu emsijeve čačkam ko iz uha smolu moje rime dime- jake ko turbine rimuje se čak kih s kihom kad kinem a, tak kad prdnem - sve te mase mrdnem baš mi noge smrde, al to nije bitno ![]() Pozdav iz Berana, dragi kume Žiko! imam male gusle, imam vitak stas volim dobro piće, volim dobar has ponkad sam kul, ponekad se smaram nekad sam švorc, nekad imam para ujutru se diže, uveče se spava Sava nije Dunav, Dunav nije Sava propagadno draga idi iz dućana REf 2 puta plati turu starom trubaduru, da ti repujem u gis duru, repnem dvaput, trećeg puta skočim i sve sa mladim bitom smočim Last edited by balthazaar; 08-09-2010 at 02:12 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
" originalni " Van Gogh " | Max | Dragan Ivanović | 44 | 28-03-2007 11:15 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |