|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ti si ovim prakticno podrzao tog tipa... Meni samo objasni kako on razume tekst da bi rekao da mu se bilo sta od gore navedenog ne dopada??? nikakav hejt, diskusija... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
spiker bolje prica a ne verujem da boje repuje od 50 Centa...... nema to veze sa pricom i pevanje... da je reperima do pevanja bili bi metalci.... FLOOWWW...ritam.... i spoj ta dva.... nemojte mesati babe i zabe Last edited by voomighty; 07-09-2010 at 12:40 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
kao prvo lik je retard i o takvim likovima ne vredi pricati
kao drugo lik je retard haha.... kao trece balkan ima do jaja rep scenu i to je to! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
nema to nikakve veze sa jutjubom i fejsom...ako cemo tako onda balkan nema ni rock, ni rep, ni bilo koju drugu scenu osim granda i turbofolka..al' koliko je to realno? iskreno, da neka rep ekipa drzi grand...kad bi ste videli jednog mileta kitica na pinku? ono realno nikada
![]() ljudi slusaju ono sto im se servira...ali postoje i mnogo ljudi koji jednostavno traze i kopaju za dobrom muzikom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
ps: nema veze je'l moja il nije :P al reci mi da ovo ne zvuci kao svetski rep samo na nasem?
![]() http://www.youtube.com/watch?v=E7Zm8FvN4GI ^^ ili cekiraj Komplex feat Promoe - Behind the Walls... da ti ne pricam o brdo drugih artista koji zaista rade PRAVI REP... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ni kao francuski ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=jeZCb...eature=related Last edited by balthazaar; 07-09-2010 at 02:53 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]()
ubjedljivo najbolja rep pjesma na našem jeziku
http://www.youtube.com/watch?v=jszfpx0KxOI "oko mene produkti naglog urbanizma, ovog nije bilo u doba komunizma " ![]() Last edited by balthazaar; 07-09-2010 at 03:02 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Ima. Da bi imao ritam, mora biti muzikalan. Klinci ne umeju ni da sviraju ni da pevaju, pa misle da mogu da repuju. Uzmu mikrofon i stenju na njega, glume zestoke momke... Ali i za to im treba muzikalnost i osecaj. A samo kod jednog sam cuo da je muzikalan, a ostali nisu ni za komentar. ![]() Quote:
Slusaj samo ritmiku. Neki licni/jedinstveni osecaj za ritam je 50% dobrog muzicara (najmanje). Ko to nema... Last edited by google; 07-09-2010 at 08:41 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
" originalni " Van Gogh " | Max | Dragan Ivanović | 44 | 28-03-2007 11:15 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |