|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 | |
Member
|
![]() Quote:
okej. najbolje da si kupim 5 slepera punih opreme pa sam na miru. nisam u rolling stonesima. znam da je komplicirano, zamrseno ali nije ne izvedivo niti je nepouzdano ako se slozi dobra "mashina". zato pitam za savjet. eto, rjesio da ruDAW ONE odradi jedan dio posla. vi i covjek i firme kazete da ce to raditi good. sada mi treba interface i that is it! u prostoru za probe se ispraksiram u pola godine i imam uhodani dio tog posla. onda cemo vidjeti tko bude zaradio. mozda ne budem jer su mi pjesme i frizura shit. ![]() malo sam se i ja sad vec pogubio ali cini mi se ovo sto Bitch govori, mislim da ce na kraju to biti to. interface, 8 kanala, 8 preampova i stereo mix saljem na pult. jes. u svakom slucaju, hvala vam puno! ![]() ako ima jos tko savjeta samo neka pise, zahvalan sam! ![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live | OFF | Dejan Vučković | 13 | 02-02-2010 05:32 PM |
Lag vs Dan Mute - would LIVE for $$$ (live act) | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 07-01-2009 11:57 AM |
Live... | sasa.ivkovic | Predlozi i sugestije | 15 | 01-11-2006 11:21 PM |
Live 5 | Altek | Audio Software | 3 | 24-07-2005 01:24 PM |
POD XT Live | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 29-03-2005 03:14 AM |