|
|||||||
| Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 | ||
|
Moderator
|
Quote:
Quote:
I sta?! Ubodes sve u mixer koji imas i sta...?! Pricas stalno o konverziji, pa i ta konverzija ima neke preampe,linije,nesto...! I sta posle konverzije...?! Treba ti onda neki adat ili nesto da bi usao u komp... e.g. RME HDSP?!?!($$.$$$$,$$) Pa onda posle izasao sa obradjenim signalima iz kompa nekako nazad na mixer ili vec negde... Zato smo pominjali interfejse, jer je to ujedno veza sa kompom (usb,fw,itd...)i sve ostalo,ima preampe,bla,bla... Ako pricas o 1010,npr, to nije samo konverter, vec zvucna karta sa analognim ulazima (6 linijskih ne balansiranih ulaza i 2 mikrofonska preampa) i 8 linijskih izlaza i spdif... Sve u svemu (zacin C), ovo o cemu pricas je verovatno izvodljivo postici, ali je generalno veoma komplikovano sa velikim akcentom na pitanje pouzdanosti...! Ja radim sa VST na live-u, ali je kod mene mixer vezan FW kablom za komp i kraj price, a ovo sto ti govoris je kombinacija sa mixerom, insertima, trigerima, kablovima, karticama, "konverzijama"... Ne znam... Ako mene pitas, ja to ne bih radio. Ako vec ides na to da ces svirati i nesto zaraditi,pa mozda je bolje pricekati i skupiti jos malo love pa uraditi valjano nego ovako "krpi dupe - seci usi"...
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|