|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zbog cega ne postoji oblast na forumu koja bi se bavila problematikom zive svirke?
![]() Konkretno mislim na moguce probleme i dileme oko nabavke, kupovine i sklapanja konfiguracija razglasnih sistema za razlicite akusticke ambijente, vece i manje objekte...;sta se preporucuje pod obavezno imati za svirku na otvorenom prostoru, sta (ne) mora da se ima za zatvoren prostor, dileme i nejasnoce oko kupovine live (analognih i digitalnih) miksera, vokalnih mikrofona (zicnih i bezicnih), klavijatura, gitara, bas gitara, bubnjeva i svega onoga sto podrazumeva zivu svirku, a da nije aranzer.Ja sam inace klavijaturista, ali mislim da je ziva svirka glavna osnova i za ideje za home recording, o cemu se ovde uglavnom diskutuje. Mislim da je to neophodno radi opste edukacije muzicara, tehnicara, buducih ton-majstora,...Nije valjda da se svela prica aranzer, 2 ili 4 2-sitemske kutije marke "RR" (Rucni Rad ![]() Vidite blamaze sa koncertom "Bijelog dugmeta"!?Ne znam ko je dao tehnicku podrsku, ali - bruka!Ko god da je.S' druge strane, koncerti Vlade Georgieva - svaka cast!I njemu i "Studio Berar"-u!To je bas "svetsko, a nase"!Suond pun k'o oko, jasan, glasan,...Scena, rasveta i naravno kompletna interpretacija. Nikako ne zelim da kazem da nema ljudi koji bi mogli da nam pomognu u izboru - naprotiv! Samo mislim da i oni, kao i ova tema zasluzuju mesto na ovom forumu! Pozdrav! P.S. Konkretno me je za ovaj post inspirisalo moje neznanje odgovora na sledea pitanja: koja je razlika izmedju bezicnih mikrofona RE2 i RE2 Pro, (osim u ceni), zasto AKG HT81 ima slabiji signal na XLR nego na "line", koliko su preporucljive i zahvalni DAW-s za uzivo nastupe za klavijaturistu i ceo bend (sa 1820m karticom),...Prelistavajuci stranice ovog foruma, ucinilo mi se da ne bi bilo kompetentnih da mi odgovore na ova pitanja, . Last edited by sasa.ivkovic; 08-09-2005 at 05:28 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lag vs Dan Mute - would LIVE for $$$ (live act) | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 07-01-2009 11:57 AM |
Live 5 | Altek | Audio Software | 3 | 24-07-2005 01:24 PM |
POD XT Live | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 29-03-2005 03:14 AM |