|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
banned
|
![]() Quote:
Cubase x64 postoji, samo ne znam ima li ga sa popustom.
![]() |
![]() |
#2 |
Superoperater
|
![]()
Pa lepo si ti napunio taj 32bit cubase ! Naravno da ima i 64 bit verzija - ali u radnji. Zar ne citas nikad one .nfo fajlove
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Odavno razmisljam da predjem na win 7 i resih da se upustim u avanturu. Skinem drivere za digi 003, tc powercore X8, SSL Duende, Uad 2 Quad.
Ploca je gigabyte ud3, i7, fw Via chipset. Sve ovo navedeno mi radi bez problema na Xp sp3. Cubase 5 i ProTools 8.03. Na Win 7 64bit je vec problem. Ucitam PT ili Cubase 5 i posle par sekundi plavi ekran. Nece nikako da proradi... Ima li neko slicnih problema ili neki predlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Moras da prebacis fw drivere na Legacy mode i radice sve normalno (tj. barem bi trebalo ![]() (btw. pogledaj moje odgovore u ovom postu http://rumski.com/forum/showthread.php?t=36466) Pozdrav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
euphoric
Hvala na odgovoru. Vratio sam se na XP dok ne zavrsim neke zapocete stvari, cim zavrsim probacu ovo sto si predlozio. Mada cekam da mi stigne karta LaCie koju mi je Ivan predlozio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Pitanje u vezi ovog 3 GB switcha.
Ne pada mi na pamet instalirati Windows 7, eventualno tamo negdje oko 2016. godine, pa bih volio malo pojačati RAM sa 2 GB na 4. Imam xp2,core 2 duo, i zanima me da li mogu sa tim switchem podići tih realnih 1,5 GB koje sad imam na realnih 2 GB jer bi i sa tim bio zadovoljan. Da li mogu instalirati jo? 2 GB i upaliti ovaj 3 GB switch a da ne petljam po BIOS-u jer nemam blage veze o kompjuterima? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Predlozio bih ti da probas da stavis 64 bitni XP, i da tu pokusas sa 32bitninm Cubasem. Uspevao sam da dobijem vise upotrebljive memorije ovako, jer za razliku od XPa gde je adresni prostor aplikacije samo 2GB (sa tim switchem se dodeljuje 3GB), po defaultu 4GB, bez obzira na instalirani fizicki RAM. Pri tome nema konflikta sa preklopljenom memorijom... Nikad mi nije bilo jasno zasto Cubase puca posle 1.5GB... Valjda on sam zauzme tih 0.5GB pa je to ukupno 2GB, bez tog switcha. Stavljanjem 4GB rama ces dobiti samo 3,2 - 3,5 GB koje ce ti sistem videti. Mislim da ces dobiti malo na performansama, jer ce se smanjiti swapovanje sa harda... Nisam bas siguran u ovo. Sto se tice Windowsa 7 i 2016 - ne boj se... Naterace tebe Bili da predjes malo ranije na 7 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Windows 7 u audio produkciji | awacs | Audio Software | 72 | 08-12-2009 01:26 AM |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Audio Drajveri (MS Windows, OS X) | kejkz | Audio Software | 3 | 28-06-2007 05:09 PM |
:: Audio Ease Altiverb na Windows XP :: | lesha | Audio Software | 13 | 22-06-2006 12:51 PM |