|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
cekaj , zar ne bi nekako mogao da postavi macro-e (1 jedan knob , 2 3 knoba blofeld) kao sto ima massive naprimer mozda to sa vst editorom bi upalilo ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Razumem ja da svaki parametar ima svoj CC, samo sam se ponadao da je nekako moguće povezati više CC# na jedan knob, tj. mislio sam da je jednostavnije za izprogramirati tako nešto.
E sad, jel sam ja to isprobavao neki polu-ispravni model ili na blofeldu keyboard verziji kada se stisne octave +/- uopšte nema lampice niti informacije na displayu da signalizira koji je trenutni status? @alavuk: ukoliko sam te dobro razumeo, bojim se da čak ni tako ne bi funkcionisalo jer se filter 1 i 2 cutoff nalazi pod istim knobom na blofeldu. uostalom, ideja je da sve to povežem bez laptopa ako je ikako moguće. I još jedno pitanje, ukoliko je neko imao prilike da isproba i Micron, kakav je utisak po pitanju zvuka u poredjenju sa Blofeldom? Last edited by wladymeer; 25-08-2010 at 11:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Direktno preko kontrolera ne.
Last edited by silicon science; 26-08-2010 at 11:18 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-07-2009 12:28 PM |
Blofeld u kutiji - Largo | Everbeatz | Audio Software | 1 | 15-01-2009 07:54 PM |